Από το Blogger.

Γαμώ τα chain letters!!!

Χαίρετε. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να θίξω ένα θέμα το οποίο το έχουν θίξει και χιλιάδες άλλοι χρήστες ανά την Υφήλιο. Το θέμα πιστεύω το καταλάβατε οι περισσότεροι. Θα μιλήσω για τα chain letters a.k.a αλυσιδωτά μηνύματα a.k.a μηνύματα με μπόλικη δόση μαλακίας a.k.a γαμώ την ήδη πολιογαμημένη από άλλους χιλιάδες χρήστες μάνα του εκάστοτε πόρνου/πόρνης που δημιουργεί αυτήν την βόμβα μαζικής μαλακίας।

Και επειδή κάπου εδώ θα αρχίσουν και οι παρεξηγήσεις, δεν έχω πρόβλημα με κανένα chain letter που θα με κάνει να γελάσω, θα με πληροφορήσει για κάτι που με ενδιαφέρει ή για να έλθουμε στο θέμα μου ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!

Λαμβάνω γύρω στα 5 chain letters αν βδομάδα. Τα 4 από αυτά μιλάνε για την δύστυχη Λουΐζα που στις αρχές του περασμένου αιώνα πέρασε σύφιλη με αποτέλεσμα να την ποθήσει τρελά ο αρρωστόφιλος θείος της και να την βιάζει ασυστόλως σε σημείο να κάνει 10 παιδιά τα οποία την πήδαγαν και αυτά και για να μην τα πολυλογώ, αυτή επειδή η πουτάνα η τύχη της φέρθηκε σκάρτα όταν ψόφησε αποφάσισε νa στοιχειώσει το mailbox του Windows live, του Yahoo!, του Gmail και όλων των μεγάλων σελίδων σαν τις προαναφερθείσες. Εσύ πρέπει να προωθήσεις το mail σε 45 επαφές στα επόμενα 5 λεπτά και αν δεν το κάνεις η Λουΐζα θα αναδυθεί από την Γη και θα σε πάει πίπα-κώλο. Ενώ αν το προωθήσεις αυτή θα κάνει εξαίρεση στο δικό σου γιατί σε λυπήθηκε, καθώς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ!

Εκτός από αυτό το είδος των chain letters υπάρχει και αυτό που σε ειδοποιεί για έναν ιό που θα σου γαμήσει το PC και θα χύσει στο τροφοδοτικό και μετά θα πληρώσεις και έναν λογαριασμό γάμησε τα γιατί δεν σε πήγαινε καθόλου. Ή να μην κάνεις add την τάδε επαφή γιατί είναι αρρωστιάρα και με το που την addάρεις θα πέσει το σύστημα ολάκερης της Ελλάδας. Τέλος, υπάρχει και το είδος των chain letters που αναφέρονται στην Μικρή Σταυρούλα που έχει 3 δάκτυλα και 8 πόδια καθώς έπεσε στην χύτρα με τα σκατά όταν ήταν μικρή και από τότε μολύνθηκε και 8 χρόνια τώρα που προωθείται είναι 3 ετών και ετοιμοθάνατη… παράδοξο ε; και συνεχίζω, αν προωθήσεις αυτό το μήνυμα σε όλες σου τις επαφές η Ένωση Συγκαμένων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Microsoft, την βοήθεια του Μίνωα Κυριακού, την υποστήριξη της Τατιάνας Στεφανίδου και την ευγενική χορηγία της Cosmote θα προσφέρει 1,5 € + 18% Φ.Π.Α στην Μικρή Σταυρούλα για κάθε μήνυμα που προωθείται. Και ερωτώ εγώ. Πως στον Όσιο Πούτσο τον Καυλοραπανιάρη θα καταμετρηθούν τα μηνύματα αυτά; Υπάρχει μηχάνημα που καταμετράει πόσα μηνύματα στάλθηκαν κλπ κλπ; Αν υπάρχει πείτε το μου για να ξέρω, να κάνω και εγώ έναν έρανο για το γατί μου που πάσχει από χρόνια ανεγκεφαλίτιδα και οσονούπω κινδυνεύει να μείνει με 4 πόδια…

Τελευταία ωστόσο εμφανίστηκε μια νέα μόδα στον χώρο των chainletterspammers. Η μόδα αυτή την οποία την ονομάζω «Ο γαμάω και συμπονάω διαχειριστής της τάδε ιστοσελίδας» έχει κάνει την εμφάνιση της πάνω από 2 χρόνια είναι η αλήθεια, ωστόσο απέκτησε μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο τρίμηνο. Το e-mail γράφει πως είναι από τον διαχειριστή της εκάστοτε σελίδας που σε ενδιαφέρει (π.χ. από τους διαχειριστές του Windows Live, θα σου έρθει μήνυμα στο hotmail, του Facebook στο inbox του Facebook σου κλπ κλπ) και γράφει πως έχει σκοπό να κάνει επί πληρωμής την σελίδα του, εκτός αν στείλεις εσύ αυτό το μήνυμα σε όοοοοοοοολες σου τις επαφές όπου τότε τη σκαπουλάρεις. Ναι βρε, γιατί αν θέλει ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να σου γαμήσει τα βάρδουλα όποτε θέλει και επειδή έχει και μία αστείρευτη ανάγκη να κάνει παρέα στον Αγ. Πέτρο και όχι στον Βελζεβούλη είπε να βοηθήσει τους συμπολίτες του και δη τους χρήστες της ιστοσελίδας συσσωρευμένης μαλακίας. Συν το ότι δεν βγάζει δισεκατομμύρια τον χρόνο αλλά θα το κάνει επί πληρωμής γιατί το επιχειρηματικό του μυαλό, ξέρει ότι το Facebook μας έχει γαντζώσει απ τα αρχίδια και πως ακόμη και επί πληρωμής να γίνει, θα υπάρχουν μαλακές να πληρώνουν… Μα εγώ έχω μια απορία, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ; Πριν προωθήσετε αυτό το μήνυμα που βρομάει σκατά από έτη φωτός μακριά, αναλογιστείτε με όσα mL ροζουλιάς μάζας δεν έχουν καεί ακόμα κατά πόσο ισχύει αυτό που γράφει το e-παπαροmail.

Ή δεν μπορείτε; Χρησιμοποιήστε τον γαμημένο τον Γούγλη να κάνετε μια γαμημένη έρευνα! Τόσα λεφτά παίρνει ο Eric Emerson Schmidt τον χρόνο, ας χρησιμοποιήσουμε και μεις λίγο το έργο του.

Και εδώ θα φτάσουμε στην αιτία απόφασης σύνταξης αυτού του άρθρου.

Η αιτία:

«8a diagrafeis. yparxoyn polla melh poy paraponioyntai oti to fb ginetai poly argo. to arxeio deixnei oti o logos einai epeidh yparxoyn para polla mh energa melh fb kai akoma polla nea melh. 8a stelnoyme ayto to mynhma gia na doyme ean ta melh einai energa h oxi, ean esy eisai energos parakalo steile se 15 alloys xristes xrisimopoiontas thn antigrafh-epikollisi gia na dei3eis oti eisai energos. ekeinoi poy den steiloyn ayto to mynhma mesa se 2 evdomades 8a diagrafoyn xoris distagmo gia na dimioyrgi8ei perissoteros xwros.»

Το μήνυμα αυτό το έχω λάβει τουλάχιστον 10 φορές την τελευταία βδομάδα.

Τις πρώτες 2 το αγνόησα. Τις άλλες 3 έκανα μια επισήμανση στον αποστολέα. Την 6η είπα τον αποστολέα μαλάκα. Τις άλλες δύο καταβρόχθισα την οθόνη και έχεσα ένα ipod nano την 9η φούνταρα από τον 4ο αφού έκανα όλα τα παραπάνω και την 10η πήρα την απόφαση να ξεσπάσω στην Κατακαημένη Κατακαμμένη Ρούμελη.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: “yparxoyn polla melh poy paraponioyntai oti to fb ginetai poly argo. to arxeio deixnei oti o logos einai epeidh yparxoyn para polla mh energa melh fb kai akoma polla nea melh...” Εεεε συγνώμη, καταρχάς τα μέλη παραπονιούνται για τα άθλια bugs, την άθλια homepage που κάθε χρόνο είναι πιο άθλια, το άθλιο design, της ελεεινές διαφημίσεις, την γκόμενα που τους έφτυσε (άκυρο) και αυτοί κόλλησαν στο ότι είναι πιο αργό; Οκ, είναι απόλυτα λογικό, καθώς θα μπορούσε να ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ όμως, γατί πολύ απλά, δεν έχουμε πρόβλημα με την γαμημένη την ταχύτητα, είναι όσο για τον πούτσο ήταν μια ζωή τώρα χάρη κυρίως στο αξιόπιστο σύστημα παροχής ίνερνετς της χώρας μας και εξαιτίας των υπέροχων γουίντοουζ μας που από τα τόσα bugs αυτόματα το antivirus μου τα εντοπίζει σαν ιό ή σαν malware ενίοτε.
Αφού λοιπόν εσύ μαλακοκαύλη φίλε μου βλέπεις ότι δεν έχει πρόβλημα το facebook σου, γιατί να έχουν των άλλων; Σε εσένα έπεσε ο κλήρος; Ή απλά το μυαλό σου δεν ξεπερνάει σε όγκο το 1 pm³; που τότε δικαιολογείσαι αλλά πήγαινε έξω στον ήλιο για φωτοσύνθεση, γιατί μπροστά στην οθόνη του PC δεν καταφέρνεις κάτι. Μόνο και μόνο αυτό το επιχείρημα λοιπόν βουλώνει τα στόματα, ή για να είμαστε και ρεαλιστές κλειδώνει τα πληκτρολόγια όλων όσων είχαν μικρές αμφιβολίες περί του αν είναι αληθινά ή όχι όσα γράφουν τα συγκεκριμένα chain mails. Επειδή ωστόσο γουστάρω το ανώνυμο κράξιμο γιατί όταν ήμουν μικρός στο σχολείο με τραμπούκιζαν τα άλλα τα παιδάκια και δεν με έπαιζαν, θα συνεχίσω και με άλλα εποικοδομητικά παραδείγματα.

Ερχόμαστε λοιπόν στο 2ο επιχείρημα. “8a stelnoyme ayto to mynhma gia na doyme ean ta melh einai energa h oxi, ean esy eisai energos parakalo steile se 15 alloys xristes xrisimopoiontas thn antigrafh-epikollisi gia na dei3eis oti eisai energos.” Συγνώμη, αλλά γιατί να χρειαστεί να το στείλει σε 15 μαλ…εεεε χρήστες το μήνυμα για να δείξει ότι είναι ενεργός και να μην το στείλει σε ένα; Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;;; Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δει ο διαχειριστής ότι είσαι ενεργός όπως π.χ. πότε ήταν η τελευταία σου δραστηριότητα; Και θα μου πεις μα αυτό τρώει πολύ χρόνο και θα σου πω εγώ Ρε παπάρα είτε είναι να δει ποιος έστειλε μήνυμα σε ποιόν είτε είναι να δει ποιος είχε χρησιμοποιήσει πρόσφατα το facebook τον ίδιο χρόνο θα του πάρει, είτε είναι χρονοβόρο είτε όχι. Επιπλέον, εδώ θα θέσω ένα βασικότατο επιχείρημα. Πως γίνεται να μην υπάρχει ούτε ένας που να του ήρθε το μήνυμα από τα κεντρικά του facebook? “Μα ρε Ανδρέα και εσύ που ξέρεις αν κάποιος δεν έλαβε το μήνυμα από τα κεντρικά;” Το ξέρω αγαπητέ αυνανιζόμενε λαέ καθώς θα μπορούσε ανετότατα να το στείλει σε όλους τους χρήστες μονομιάς και όχι με “thn antigrafh-epikollisi” που λέει και ο παπάρας που έφτιαξε το μήνυμα.

Ένα άλλο επιχείρημα μα λιγότερο σοφό είναι το εξής: Ας πηδήξουμε (όχι όπως με πήδηξαν οι χρήστες που μου έστειλαν το μήνυμα) το γεγονός ότι το μήνυμα βρωμάει fakeίλα από μίλια. Εφ όσον θεωρείται επίσημο μήνυμα προερχόμενο από τον διαχειριστή, γιατί να είναι σε greeklish; Θα μου πεις ο συντάκτης μπορεί να έχει τεχνικές δυσκολίες (μη υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων κλπ κλπ) και δεν μου λες ρε; Τόσα μηνύματα που μου ρχονται από φιλαράκια γιατί έρχονται στα Ελληνικά; Η απάντηση λοιπόν στην ερώτηση “Γιατί greeklish;” Είναι για τον λόγο ότι ο δημιουργός ήταν τόσο μαλάκας που ή βαριόταν να πατήσει Alt+Shift ή έχει ξεχάσει να γράφει στα Ελληνικά. Θα μπορούσα να ρωτήσω και για ποιόν λόγο το μήνυμα να είναι στα Ελληνικά, αλλά είναι άσκοπη ερώτηση, καθώς άμα τους καυλώσει βάζουν μεταφραστή και ανάλογα με την IP σου στο στέλνουν στην γλώσσα σου.

Στο θέμα μας όμως. Πολλοί από εσάς πού μόλις διαβάσατε το σκουπίδι μου θα έχετε ήδη προωθήσει μηνύματα σαν το προαναφερθέν ή ΤΟ προαναφερθέν. Δεν πειράζει όμως δεν θέλω να γίνεται αυτόχειρες για πάρτι μου. Ο αποκλειστικός ένοχος είναι ο μαλακοπουστραρχιδοκαριολομουνοπανόψωλογλυφτοκωλοπαρτολιάρης που το άρχισε. Εσείς ήσαστε απλά τα αφελή θύματα του.

Κάπου εδώ τελειώνει άλλο ένα για-το-τσουτσούνι-άρθρο. Μπορούσα να παραθέσω και άλλα επιχειρήματα, αλλά πλησιάζω απειλητικά τις 1800 λέξεις και δεν έχω συνηθίσει.

Ένηγουεη, αυτά είχα να πω. Ενδέχεται σύντομα να μας τιμήσει και ο Φίλιππος με άρθρο. Περιμένουμε να του στήσει και αυτουνού κώλο η παρτόλα η έμπνευση γιατί τελευταία με έχει αποκλειστικό…

Γιορς σινσίαρλη,

Ο διπλανός του εγώ

ΥΓ. Το blogger τον παίρνει. Από μπρος, από πίσω και από που είναι δυνατόν. Τα bugs του μου έχουν πρήξει τον πούτσο περισσότερο και από τα chain letters. Ε, αυτο σηκώνει Καμμένο άρθρο ασσύμετρου κραξίματος!Τα λέμε! Φιλιά στα μούτρα!

Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Χαίρετε. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να θίξω ένα θέμα το οποίο το έχουν θίξει και χιλιάδες άλλοι χρήστες ανά την Υφήλιο. Το θέμα πιστεύω το καταλάβατε οι περισσότεροι. Θα μιλήσω για τα chain letters a.k.a αλυσιδωτά μηνύματα a.k.a μηνύματα με μπόλικη δόση μαλακίας a.k.a γαμώ την ήδη πολιογαμημένη από άλλους χιλιάδες χρήστες μάνα του εκάστοτε πόρνου/πόρνης που δημιουργεί αυτήν την βόμβα μαζικής μαλακίας।

Και επειδή κάπου εδώ θα αρχίσουν και οι παρεξηγήσεις, δεν έχω πρόβλημα με κανένα chain letter που θα με κάνει να γελάσω, θα με πληροφορήσει για κάτι που με ενδιαφέρει ή για να έλθουμε στο θέμα μου ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!

Λαμβάνω γύρω στα 5 chain letters αν βδομάδα. Τα 4 από αυτά μιλάνε για την δύστυχη Λουΐζα που στις αρχές του περασμένου αιώνα πέρασε σύφιλη με αποτέλεσμα να την ποθήσει τρελά ο αρρωστόφιλος θείος της και να την βιάζει ασυστόλως σε σημείο να κάνει 10 παιδιά τα οποία την πήδαγαν και αυτά και για να μην τα πολυλογώ, αυτή επειδή η πουτάνα η τύχη της φέρθηκε σκάρτα όταν ψόφησε αποφάσισε νa στοιχειώσει το mailbox του Windows live, του Yahoo!, του Gmail και όλων των μεγάλων σελίδων σαν τις προαναφερθείσες. Εσύ πρέπει να προωθήσεις το mail σε 45 επαφές στα επόμενα 5 λεπτά και αν δεν το κάνεις η Λουΐζα θα αναδυθεί από την Γη και θα σε πάει πίπα-κώλο. Ενώ αν το προωθήσεις αυτή θα κάνει εξαίρεση στο δικό σου γιατί σε λυπήθηκε, καθώς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ!

Εκτός από αυτό το είδος των chain letters υπάρχει και αυτό που σε ειδοποιεί για έναν ιό που θα σου γαμήσει το PC και θα χύσει στο τροφοδοτικό και μετά θα πληρώσεις και έναν λογαριασμό γάμησε τα γιατί δεν σε πήγαινε καθόλου. Ή να μην κάνεις add την τάδε επαφή γιατί είναι αρρωστιάρα και με το που την addάρεις θα πέσει το σύστημα ολάκερης της Ελλάδας. Τέλος, υπάρχει και το είδος των chain letters που αναφέρονται στην Μικρή Σταυρούλα που έχει 3 δάκτυλα και 8 πόδια καθώς έπεσε στην χύτρα με τα σκατά όταν ήταν μικρή και από τότε μολύνθηκε και 8 χρόνια τώρα που προωθείται είναι 3 ετών και ετοιμοθάνατη… παράδοξο ε; και συνεχίζω, αν προωθήσεις αυτό το μήνυμα σε όλες σου τις επαφές η Ένωση Συγκαμένων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Microsoft, την βοήθεια του Μίνωα Κυριακού, την υποστήριξη της Τατιάνας Στεφανίδου και την ευγενική χορηγία της Cosmote θα προσφέρει 1,5 € + 18% Φ.Π.Α στην Μικρή Σταυρούλα για κάθε μήνυμα που προωθείται. Και ερωτώ εγώ. Πως στον Όσιο Πούτσο τον Καυλοραπανιάρη θα καταμετρηθούν τα μηνύματα αυτά; Υπάρχει μηχάνημα που καταμετράει πόσα μηνύματα στάλθηκαν κλπ κλπ; Αν υπάρχει πείτε το μου για να ξέρω, να κάνω και εγώ έναν έρανο για το γατί μου που πάσχει από χρόνια ανεγκεφαλίτιδα και οσονούπω κινδυνεύει να μείνει με 4 πόδια…

Τελευταία ωστόσο εμφανίστηκε μια νέα μόδα στον χώρο των chainletterspammers. Η μόδα αυτή την οποία την ονομάζω «Ο γαμάω και συμπονάω διαχειριστής της τάδε ιστοσελίδας» έχει κάνει την εμφάνιση της πάνω από 2 χρόνια είναι η αλήθεια, ωστόσο απέκτησε μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο τρίμηνο. Το e-mail γράφει πως είναι από τον διαχειριστή της εκάστοτε σελίδας που σε ενδιαφέρει (π.χ. από τους διαχειριστές του Windows Live, θα σου έρθει μήνυμα στο hotmail, του Facebook στο inbox του Facebook σου κλπ κλπ) και γράφει πως έχει σκοπό να κάνει επί πληρωμής την σελίδα του, εκτός αν στείλεις εσύ αυτό το μήνυμα σε όοοοοοοοολες σου τις επαφές όπου τότε τη σκαπουλάρεις. Ναι βρε, γιατί αν θέλει ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να σου γαμήσει τα βάρδουλα όποτε θέλει και επειδή έχει και μία αστείρευτη ανάγκη να κάνει παρέα στον Αγ. Πέτρο και όχι στον Βελζεβούλη είπε να βοηθήσει τους συμπολίτες του και δη τους χρήστες της ιστοσελίδας συσσωρευμένης μαλακίας. Συν το ότι δεν βγάζει δισεκατομμύρια τον χρόνο αλλά θα το κάνει επί πληρωμής γιατί το επιχειρηματικό του μυαλό, ξέρει ότι το Facebook μας έχει γαντζώσει απ τα αρχίδια και πως ακόμη και επί πληρωμής να γίνει, θα υπάρχουν μαλακές να πληρώνουν… Μα εγώ έχω μια απορία, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ; Πριν προωθήσετε αυτό το μήνυμα που βρομάει σκατά από έτη φωτός μακριά, αναλογιστείτε με όσα mL ροζουλιάς μάζας δεν έχουν καεί ακόμα κατά πόσο ισχύει αυτό που γράφει το e-παπαροmail.

Ή δεν μπορείτε; Χρησιμοποιήστε τον γαμημένο τον Γούγλη να κάνετε μια γαμημένη έρευνα! Τόσα λεφτά παίρνει ο Eric Emerson Schmidt τον χρόνο, ας χρησιμοποιήσουμε και μεις λίγο το έργο του.

Και εδώ θα φτάσουμε στην αιτία απόφασης σύνταξης αυτού του άρθρου.

Η αιτία:

«8a diagrafeis. yparxoyn polla melh poy paraponioyntai oti to fb ginetai poly argo. to arxeio deixnei oti o logos einai epeidh yparxoyn para polla mh energa melh fb kai akoma polla nea melh. 8a stelnoyme ayto to mynhma gia na doyme ean ta melh einai energa h oxi, ean esy eisai energos parakalo steile se 15 alloys xristes xrisimopoiontas thn antigrafh-epikollisi gia na dei3eis oti eisai energos. ekeinoi poy den steiloyn ayto to mynhma mesa se 2 evdomades 8a diagrafoyn xoris distagmo gia na dimioyrgi8ei perissoteros xwros.»

Το μήνυμα αυτό το έχω λάβει τουλάχιστον 10 φορές την τελευταία βδομάδα.

Τις πρώτες 2 το αγνόησα. Τις άλλες 3 έκανα μια επισήμανση στον αποστολέα. Την 6η είπα τον αποστολέα μαλάκα. Τις άλλες δύο καταβρόχθισα την οθόνη και έχεσα ένα ipod nano την 9η φούνταρα από τον 4ο αφού έκανα όλα τα παραπάνω και την 10η πήρα την απόφαση να ξεσπάσω στην Κατακαημένη Κατακαμμένη Ρούμελη.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: “yparxoyn polla melh poy paraponioyntai oti to fb ginetai poly argo. to arxeio deixnei oti o logos einai epeidh yparxoyn para polla mh energa melh fb kai akoma polla nea melh...” Εεεε συγνώμη, καταρχάς τα μέλη παραπονιούνται για τα άθλια bugs, την άθλια homepage που κάθε χρόνο είναι πιο άθλια, το άθλιο design, της ελεεινές διαφημίσεις, την γκόμενα που τους έφτυσε (άκυρο) και αυτοί κόλλησαν στο ότι είναι πιο αργό; Οκ, είναι απόλυτα λογικό, καθώς θα μπορούσε να ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ όμως, γατί πολύ απλά, δεν έχουμε πρόβλημα με την γαμημένη την ταχύτητα, είναι όσο για τον πούτσο ήταν μια ζωή τώρα χάρη κυρίως στο αξιόπιστο σύστημα παροχής ίνερνετς της χώρας μας και εξαιτίας των υπέροχων γουίντοουζ μας που από τα τόσα bugs αυτόματα το antivirus μου τα εντοπίζει σαν ιό ή σαν malware ενίοτε.
Αφού λοιπόν εσύ μαλακοκαύλη φίλε μου βλέπεις ότι δεν έχει πρόβλημα το facebook σου, γιατί να έχουν των άλλων; Σε εσένα έπεσε ο κλήρος; Ή απλά το μυαλό σου δεν ξεπερνάει σε όγκο το 1 pm³; που τότε δικαιολογείσαι αλλά πήγαινε έξω στον ήλιο για φωτοσύνθεση, γιατί μπροστά στην οθόνη του PC δεν καταφέρνεις κάτι. Μόνο και μόνο αυτό το επιχείρημα λοιπόν βουλώνει τα στόματα, ή για να είμαστε και ρεαλιστές κλειδώνει τα πληκτρολόγια όλων όσων είχαν μικρές αμφιβολίες περί του αν είναι αληθινά ή όχι όσα γράφουν τα συγκεκριμένα chain mails. Επειδή ωστόσο γουστάρω το ανώνυμο κράξιμο γιατί όταν ήμουν μικρός στο σχολείο με τραμπούκιζαν τα άλλα τα παιδάκια και δεν με έπαιζαν, θα συνεχίσω και με άλλα εποικοδομητικά παραδείγματα.

Ερχόμαστε λοιπόν στο 2ο επιχείρημα. “8a stelnoyme ayto to mynhma gia na doyme ean ta melh einai energa h oxi, ean esy eisai energos parakalo steile se 15 alloys xristes xrisimopoiontas thn antigrafh-epikollisi gia na dei3eis oti eisai energos.” Συγνώμη, αλλά γιατί να χρειαστεί να το στείλει σε 15 μαλ…εεεε χρήστες το μήνυμα για να δείξει ότι είναι ενεργός και να μην το στείλει σε ένα; Ή ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;;; Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δει ο διαχειριστής ότι είσαι ενεργός όπως π.χ. πότε ήταν η τελευταία σου δραστηριότητα; Και θα μου πεις μα αυτό τρώει πολύ χρόνο και θα σου πω εγώ Ρε παπάρα είτε είναι να δει ποιος έστειλε μήνυμα σε ποιόν είτε είναι να δει ποιος είχε χρησιμοποιήσει πρόσφατα το facebook τον ίδιο χρόνο θα του πάρει, είτε είναι χρονοβόρο είτε όχι. Επιπλέον, εδώ θα θέσω ένα βασικότατο επιχείρημα. Πως γίνεται να μην υπάρχει ούτε ένας που να του ήρθε το μήνυμα από τα κεντρικά του facebook? “Μα ρε Ανδρέα και εσύ που ξέρεις αν κάποιος δεν έλαβε το μήνυμα από τα κεντρικά;” Το ξέρω αγαπητέ αυνανιζόμενε λαέ καθώς θα μπορούσε ανετότατα να το στείλει σε όλους τους χρήστες μονομιάς και όχι με “thn antigrafh-epikollisi” που λέει και ο παπάρας που έφτιαξε το μήνυμα.

Ένα άλλο επιχείρημα μα λιγότερο σοφό είναι το εξής: Ας πηδήξουμε (όχι όπως με πήδηξαν οι χρήστες που μου έστειλαν το μήνυμα) το γεγονός ότι το μήνυμα βρωμάει fakeίλα από μίλια. Εφ όσον θεωρείται επίσημο μήνυμα προερχόμενο από τον διαχειριστή, γιατί να είναι σε greeklish; Θα μου πεις ο συντάκτης μπορεί να έχει τεχνικές δυσκολίες (μη υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων κλπ κλπ) και δεν μου λες ρε; Τόσα μηνύματα που μου ρχονται από φιλαράκια γιατί έρχονται στα Ελληνικά; Η απάντηση λοιπόν στην ερώτηση “Γιατί greeklish;” Είναι για τον λόγο ότι ο δημιουργός ήταν τόσο μαλάκας που ή βαριόταν να πατήσει Alt+Shift ή έχει ξεχάσει να γράφει στα Ελληνικά. Θα μπορούσα να ρωτήσω και για ποιόν λόγο το μήνυμα να είναι στα Ελληνικά, αλλά είναι άσκοπη ερώτηση, καθώς άμα τους καυλώσει βάζουν μεταφραστή και ανάλογα με την IP σου στο στέλνουν στην γλώσσα σου.

Στο θέμα μας όμως. Πολλοί από εσάς πού μόλις διαβάσατε το σκουπίδι μου θα έχετε ήδη προωθήσει μηνύματα σαν το προαναφερθέν ή ΤΟ προαναφερθέν. Δεν πειράζει όμως δεν θέλω να γίνεται αυτόχειρες για πάρτι μου. Ο αποκλειστικός ένοχος είναι ο μαλακοπουστραρχιδοκαριολομουνοπανόψωλογλυφτοκωλοπαρτολιάρης που το άρχισε. Εσείς ήσαστε απλά τα αφελή θύματα του.

Κάπου εδώ τελειώνει άλλο ένα για-το-τσουτσούνι-άρθρο. Μπορούσα να παραθέσω και άλλα επιχειρήματα, αλλά πλησιάζω απειλητικά τις 1800 λέξεις και δεν έχω συνηθίσει.

Ένηγουεη, αυτά είχα να πω. Ενδέχεται σύντομα να μας τιμήσει και ο Φίλιππος με άρθρο. Περιμένουμε να του στήσει και αυτουνού κώλο η παρτόλα η έμπνευση γιατί τελευταία με έχει αποκλειστικό…

Γιορς σινσίαρλη,

Ο διπλανός του εγώ

ΥΓ. Το blogger τον παίρνει. Από μπρος, από πίσω και από που είναι δυνατόν. Τα bugs του μου έχουν πρήξει τον πούτσο περισσότερο και από τα chain letters. Ε, αυτο σηκώνει Καμμένο άρθρο ασσύμετρου κραξίματος!Τα λέμε! Φιλιά στα μούτρα!

Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Read more...
Ανώνυμος –   – (17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:53 μ.μ.)  

SE NIOTHO ADELFE!!!

Ρόδο  – (11 Ιουλίου 2010 στις 2:56 μ.μ.)  

sumfwnw apolutaaa!! egw oute kan pou ta anoigw... anlli douleia dn eixa... :P

Δημοσίευση σχολίου

Μιλήστε μας, μην ντρέπεστε



  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP