Από το Blogger.

Λατρεμένο το υπερεκτιμημένο

Μια θερμή καλησπέρα από τον επίσης θερμό Ανδρέα που η γρίπη του την πέφτει στεγνά και θα συνεχίσει μέχρι να ενδώσει। Είμαι γκομενιάρης ο άτιμος, μια η έμπνευσή μια η ετεροφυλόφιλη γουρουνογρίπη αααααχ όλες για το κορμί μου με θέλουν.


Ας μπω στο θέμα όμως। Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο με αφορμή τους κατά καιρούς θανόντες καλλιτέχνες που μας αφήνουν γεια, αποδημούν εις Κύριον, πεθαίνουν, ψοφάνε καταλάβατε πιστεύω τι θέλω να πω, οι οποίοι αφού πεθάνουν γίνονται αυτόματα οι Θεοί των Θεών, οι Μάστορες του είδους τους, οι μαντραρχιδοκλάστες του γένους μας κλπ κλπ. Εν ολίγοις οι υπερεκτιμημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι πριν τον θάνατο ήταν απλά εκτιμημένοι, δικαίως τις περισσότερες φορές και σε λογικά πλαίσια, ωστόσο όταν πέθαναν κύματα λαού έσπευσαν να κλάψουν πάνω από το ψόφιο και ανέκφραστο κουφάρι που με μια πινελιά υπέρμετρου καλλωπισμού δέσποζε την κάσσα του (πως τα λέω ρε ο καριόλης; )


Καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, η Marilyn Monroe, ο 2Pac, ο Michael Jackson,

οι οποίοι λατρεύτηκαν πιο πολύ και από όσο λατρεύει η Πετρούλα τον Σουλτάν।


Και πριν μπω στο ψημένο, είναι κάτι που αναμένω (τσέκαρε ρίμα!), πολλοί θα συμφωνήσουν με το κράξιμο, άλλοι θα διαφωνήσουν πλήρως, άλλοι θα συμφωνήσουν μόνο για έναν δύο ή τρεις γιατί όπως και να το κάνουμε “Είναι Θεοί, γαμάτοι και απίστευτοι ρε μεγάλε!”. Εγώ έχω να πω το εξής: Είναι απλά ΨΥΧΑΓΩΓΟΙ, γαμημένοι ψυχαγωγοί που απλά κατάφεραν να κινήσουν μια μεγάλη μάζα ανθρώπων με το μέρος τους. Δεν κάναν κάτι το αξιέπαινο. Οκ, εντάξει, πες είναι ωραίος, άριστος στο είδος του, καλός άνθρωπος (δεν παίζει με την ΚΑΜΙΑ όμως, αλλά άντε το τρώμε κ αυτό) και πάλι όμως, μην τον θεοποιείς γιατί και αυτός από μια μάνα βγήκε όπως και εσύ (είδες δεν χυδαιολόγησα) μαλακοβιόλη μου. Επιπλέον οκ πέθανε, μην μας πρήζεται τον πούτσο περί του πως πέθανε, αν πέθανε, γιατί πέθανε, ήταν ζωντανός πριν πεθάνει; (το έχω δει και αυτό!) γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει. Όπως και τα προσωπικά του θέματα. Στ αρχίδια μου αν την Μέριλην την πίπωνε ο Κένεντη ή αν ο Εμτζεη είχε ανοίξει σχολή εκμάθησης παιδεραστίας στο N.Y. Εγώ τους συμπαθούσα γιατί ήταν ωραίοι στο είδος τους, μην μου την γαμάτε όμως την συμπάθεια. Αλλά εντάξει και που τα λέω, τα λέω περισσότερο για να σας κλέψω 5 λεπτά από την ζωή σας , μπας και γελάσετε κουλουπου κουλουπου, γιατί ούτως ή άλλως οι καλλιτ… έεε οι πολυεθνικές χρησιμοποιούν το cheat που λέγεται διαφήμιση, οπότε…


Υπερεκτιμημένο ων Νο1:


Elvis Presley:


Ο άρχοντας της ροκενρολ και της καλοπέρασης ταυτοχρόνως. Αν οι ακροατές του, ψοφάγαν από χαρά όποτε κυκλοφορούσε νέο κομμάτι, οι βιομηχανίες αλκοολούχων ποτών και οι ντηλεράδες ανά την υφήλιο λιποθυμούσαν από χαρά γιατί τα έσοδα τους θα ανέβαιναν κατά 150% εκείνες τις ημέρες χάρη στον King Elvis. Επειδή δεν κάνουμε βιογραφίες του καθενός εδώ πέρα, θα κάνω μια περιλιηψούλα. Λοιπόν: Τραγούδια, κραιπάλες, τραγούδια, στρατός, γάμος, τραγούδια, κραιπάλες, χωρισμός, κραιπάλες, κραιπάλες, κραιπάλες, τραγούδια, τραγούδια, τραγ…κραιπάλες κραιπάλες, θάνατος (κρατηθείτε σας φυλάω έκπληξη! Πέθανε από…ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ!)

Παρ’ όλ’ αυτά όταν πέθανε, πλήθη κόσμου φόρεσαν την μάσκα του κλαψομούνα και ξεχύθηκαν στον κόσμο. Ειδικά οι Αμερικλάνοι, ακόμα και σήμερα προσκυνούν τον Θεό Έλβις με τα μαγικά του κομμάτια. Οκ, ωραία κομμάτια, μερικά μου αρέσουν και εμένα αλλά μέχρι εκεί. Επειδή σας ερεθίζει τα αυτιά δεν πάει να πει ότι είναι Θεός, ηλίθιε και με εγκέφαλο τίγκα στην πλύση συνάνθρωπε.


Υπερεκτιμημένο ων Νο2:


Marilyn Monroe:


Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’50. Πλήθη παιδιών, εφήβων, ανδρών, παππούδων, ζώων και λοιπών έμβιων οργανισμών έχυναν στο αντίκρισμα της. Διόλου παράλογο και εγώ την θεωρώ μια αρκετά όμορφη γυναίκα (ιδίως με τα τότε δεδομένα), αλλά μέχρι εκεί. Στην υποκριτική ήταν άθλια, στην ζωή της αθλιότερη (Στα 20 της παντρεμένη-χωρισμένη) και ξεσπάει σκάνδαλο με φωτογραφίες της στο playboy, οι οποίες ας μην είχαν γνωστοποιηθεί και θα είχε πάρει τα αρχίδια μου και το τρίτο το μακρύτερο.

Αφού κάθισε σε κάθε λογής σκηνοθέτη, παραγωγό, ηθοποιό, πρόεδρο, παγωτατζή και δεν ξέρω και γω τι έπαιξε σε μερικές ταινίες αρκετά αξιόλογες και οφείλω να παραδεχτώ ότι ο ρόλος της στην ταινία «Στάση του λεωφορείου» ήταν αντάξιος χρυσής σφαίρας αλλά μέχρι εκεί. Μια γυναίκα με 3 συζύγους και χαρακτηρισμένη ως ένα από τα μεγαλύτερα τσόλια έβερ μπορν, δεν μπορείς να την θαυμάζεις, πόσο μάλλον να την έχεις πρότυπο. Ειδικά όταν μάθεις ότι αυτοκτόνησε (ναι, ας μείνουμε σε αυτό το ενδεχόμενο μιας και αυτό είναι το πιθανότερο) ε μετά πρέπει να είσαι λίγο εγκεφαλικά ανεπαρκής για να συνεχίζεις να την θαυμάζεις. Παρ ολ αυτά σε πολλά κόνσεπτς θα την δεις να ξεπροβάλλει, χιλιάδες αυνάνες θρήνησαν τον χαμό της, καθώς αναλογίστηκαν ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάτι νέο για να απασχολήσει τον Μήτσο τους και πολλές πόρνες wannabe, έπεσαν σε κατάθλιψη γιατί χάθηκε το είδωλο τους. Οκ, εντάξει καλώς ή κακώς ήταν πληθωρική και έτσι είχε μία απήχηση, η πρώτη ήταν ή η τελευταία; Ωστόσο εδώ κάναν πάλι την εμφάνιση τους οι Αμερικλάνοι. Με το AFI να την κατατάσσει στις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών…ίσως, αλλά πως το κατάφερε; Γιατί με την ίδια λογική και η Jenna Jameson δικαιούται μια θέση σε αυτή την λίστα. Αλλά nevermind…


Υπερεκτιμημένο ων Νο3:


Michael Jackson:


Μισή ζωή μαύρος, μισή ζωή άσπρος, Michael Jackson ζεις για πάντα Παοκτζής.

Μία αξιοζήλευτη καριέρα, πολλά σκάνδαλα, ιστορίες, το περιβόητο θέμα με το παιδάκι που τελικά ποτέ δεν μάθαμε ποια ήταν η αλήθεια (και προσωπικά στ αρχίδια μου) οι γάμοι του και οι χωρισμοί του, το παιδί του που κρέμασε στο μπαλκόνι και ίσως ο πιο συζητημένος θάνατος ever που ακόμα και σήμερα απασχολεί αρκετούς ου δεν έχουν ζωή. Ένας θάνατος, που όπως ήταν λογικό συγκλόνισε α εκατομμύρια fans του, στεναχώρησε πολλούς ακροατές και ενώ θα μπορούσε να ξεχασθεί ή έστω να περάσει στην ιστορία από την πρώτη εβδομάδα, τα πανταχού παρόντα (τς τι είπα ρε;) Μέσα Μαζικής Μαλακίας μας ζάλισαν τα παπόρια επί 3 μήνες (a.k.a όλο το περασμένο καλοκαίρι) με κάθε μαλακισμένη λεπτομέρεια για τον θάνατο του Εμτζέη.

Και να το παιδάκι που ξαφνικά αποφάσισε να πει ότι ποτέ του δεν τον παρενόχλησε ο Mj και να η ξανθιά 50άρα πόρνη πολυτελείας που θεωρείται η βασίλισσα της pop (δεν μιλάω ποτέ μου με ονόματα) να έχει σπαράξει στο (κροκοδείλιο) κλάμα και να το φάντασμα του Mj στη βίλα του και να μια καπότα με το σπέρμα του Mj και να που τα παιδιά δεν ήταν δικά του και να που το φέρετρο του είναι από μασίφ ξύλο το οποίο προέρχεται από το δένδρο Καρικουμπούντι που βρίσκεται στο Τιμπουκτού και να που…ΦΤΑΝΕΙ! Δεν έχω ανοίξει την τηλεόραση από τότε. Βασικά ΔΙΟΡΘΩΣΗ, άνοιξα την τηλεόραση για να πέσω πάνω στον πράσινο μπαμπούλα που αναφέρομαι σε άλλο άρθρο και μετά να την σπάσω, να την διαλύσω σε κομμάτια και να την φάω.

Αυτή η τρομερή μαλακία ωστόσο καθήλωνε και καθήλωνε τηλεθεατές τουλάχιστον για ένα μήνα και αρκετοί έμειναν καθηλωμένοι ακόμα και μετά από 3 μήνες. Ένα καλό είναι ότι υπήρχαν πολύ λογικοί άνθρωποι των οποίων η όλη κατάσταση απλά τους γυρνούσε τα άντερα και εν τέλει σιχάθηκαν τον MJ. Ωστόσο όλη αυτή η βαβούρα τον καθιέρωσε ως τον βασιλιά της pop, του moonwalk, της παιδεραστίας, της αγνότητας (ναι τα κατάφερε και τα δύο) και της μαλακίας που μας δέρνει…


Υπερεκτιμημένο ων Νο4:


2Pac:


Από τους αγαπημένους μου emcees (αν και άλλο δείχνουν τα συμφραζόμενα παλαιότερου άρθρου μου), ωραίος στίχος, χροιά, μουσικές παραγωγές και εκεί που πρέπει ερειστικός όσο δεν πάει. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με μια μητέρα στους μαύρους πάνθηρες aka στο στόχαστρο των μπάτσων έναν πατέρα εξαφανισμένο, μόνη του διέξοδος η ποίηση μετά ήρθε η δόξα η δημιουργία της περιβόητης κόντρας “East Coast-West Coast” η οποία του εξασφάλισε 5 σφαίρες που δεν τον σκότωσαν για να τον σκοτώσουν στο απόγειο του οι σφαίρες κάποιου τσίρου του Biggie.

Ακούστηκα σαν fan του 2pac, αλλά όχι. Ο fan του 2pac θα έγραφε κάπως έτσι την παράγραφο:

“Ο απόλυτος rapper. Ο μεγαλύτερος gangster όλων των εποχών και ο άρχοντας του hip hop. Φήμες λένε ότι το hip-hop αυτός το δημιούργησε γιατί βαριόταν. Το 96 αναλήφθηκε εις τους ουρανούς, με μια φωτεινή δεσμίδα πάνω από το κεφάλι του.

Επινόησε το χορταράκι για να το καπνίζουμε εμείς και να είμαστε χαρούμενοι. Τον αγαπάμε πολύ και γαμώ τον Biggie που καλά έκανε και ψόφησε. Και ψόφησε γιατί ο Θεός (σ.σ 2pac) έριξε ένα πουτσοσκάμπιλο από τους ουρανούς που τον ισοπέδωσε.

Επίσης στέλνει με τους αγγέλους του διάφορα κομμάτια από τους ουρανούς για να τα ακούμε και να χαιρόμαστε. Αυτός είναι ο ων. Άντε γαμηθείτε όλοι. Θαγκ λάηφ και φακ γιο μπιτς”

Οκ, είπαμε τα αγαπάω τα κομμάτια του, αλλά ποτέ δεν θα ήμουν fan ενός ΡΑΤΣΙΣΤΗ. Ναι, ρατσιστή, γιατί ρατσιστής δεν είναι μόνο ο ασπροκώλης που μισεί τους μαύρους, αλλά και ο μαυροψώλης που σιχαίνεται τους ασπρουλιάρηδες, κάτι ου ήταν και ο 2pac. Οκ, λογικό, άλλωστε η KKK ήταν χορηγός επικοινωνίας χάρου-οικογένειας Shakur. Αλλά αυτό δεν τον κάνει να μην είναι ρατσιστής.

Παρ’ ολ αυτά κάθε φύσης ασπρουλιάρης κάνει ευχέλαιο κάθε μήνα στο σπίτι επικαλούμενος τον 2pac, πριν πάει για ύπνο λέει το Hit em up, πάει μια φορά την μέρα στο εκκλησάκι που έχει κάνει για να υμνεί τον Τρισμέγιστο και τέλος χαιρετάει, σταυροκοπιέται, τρώει, ξύνει τα αρχίδια του με το χέρι πάντα να σχηματίζει το γράμμα W (εκ του West Coast). Συν το ότι έχουν κατακλύσει το internet με την σκατοψευτγκανγκστανορθογραφη γλώσσα τους όπως:


“Yaw ar a reel mathafakin rappah”


“A fil so prad to be amerikan”


“Am takin it from behaeed”


κλπ κλπ.


Λίγο πολύ η συντριπτική πλειοψηφία αναφέρεται σε αυτόν ως τον μεγαλύτερο ραπερ που βγήκε ποτέ κλπ κλπ και ακόμα σκαλίζουμε την υπόθεση με την δολοφονία του.

Σημείωση: Την ίδια απήχηση έχουν Notorious B.I.G., Eazy-E, Big Pun, τους οποίους ακούω όσο ευχάριστα ακούω και τον Pac.


ΣΥΝΟΨΗ:


Επειδή το κούρασα, θέλω α καταλήξω ότι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωριστείς ως Θεός είναι να ζεις στην Αμερική, να πεθάνεις εξεζητημένα έχοντας μια εξίσου εξεζητημένη ζωή και απλά να έχεις και λίγο ταλέντο.


Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλους πολλούς, αλλά πιστεύω το μήνυμα μου το πέρασα.


Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να ξεχάσει να μας φέρει την μαλακία που μας δέρνει. Ας την αφήσει σπίτι μια φορά. Δεν θα τον παρεξηγήσουμε!


Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Μια θερμή καλησπέρα από τον επίσης θερμό Ανδρέα που η γρίπη του την πέφτει στεγνά και θα συνεχίσει μέχρι να ενδώσει। Είμαι γκομενιάρης ο άτιμος, μια η έμπνευσή μια η ετεροφυλόφιλη γουρουνογρίπη αααααχ όλες για το κορμί μου με θέλουν.


Ας μπω στο θέμα όμως। Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο με αφορμή τους κατά καιρούς θανόντες καλλιτέχνες που μας αφήνουν γεια, αποδημούν εις Κύριον, πεθαίνουν, ψοφάνε καταλάβατε πιστεύω τι θέλω να πω, οι οποίοι αφού πεθάνουν γίνονται αυτόματα οι Θεοί των Θεών, οι Μάστορες του είδους τους, οι μαντραρχιδοκλάστες του γένους μας κλπ κλπ. Εν ολίγοις οι υπερεκτιμημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι πριν τον θάνατο ήταν απλά εκτιμημένοι, δικαίως τις περισσότερες φορές και σε λογικά πλαίσια, ωστόσο όταν πέθαναν κύματα λαού έσπευσαν να κλάψουν πάνω από το ψόφιο και ανέκφραστο κουφάρι που με μια πινελιά υπέρμετρου καλλωπισμού δέσποζε την κάσσα του (πως τα λέω ρε ο καριόλης; )


Καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, η Marilyn Monroe, ο 2Pac, ο Michael Jackson,

οι οποίοι λατρεύτηκαν πιο πολύ και από όσο λατρεύει η Πετρούλα τον Σουλτάν।


Και πριν μπω στο ψημένο, είναι κάτι που αναμένω (τσέκαρε ρίμα!), πολλοί θα συμφωνήσουν με το κράξιμο, άλλοι θα διαφωνήσουν πλήρως, άλλοι θα συμφωνήσουν μόνο για έναν δύο ή τρεις γιατί όπως και να το κάνουμε “Είναι Θεοί, γαμάτοι και απίστευτοι ρε μεγάλε!”. Εγώ έχω να πω το εξής: Είναι απλά ΨΥΧΑΓΩΓΟΙ, γαμημένοι ψυχαγωγοί που απλά κατάφεραν να κινήσουν μια μεγάλη μάζα ανθρώπων με το μέρος τους. Δεν κάναν κάτι το αξιέπαινο. Οκ, εντάξει, πες είναι ωραίος, άριστος στο είδος του, καλός άνθρωπος (δεν παίζει με την ΚΑΜΙΑ όμως, αλλά άντε το τρώμε κ αυτό) και πάλι όμως, μην τον θεοποιείς γιατί και αυτός από μια μάνα βγήκε όπως και εσύ (είδες δεν χυδαιολόγησα) μαλακοβιόλη μου. Επιπλέον οκ πέθανε, μην μας πρήζεται τον πούτσο περί του πως πέθανε, αν πέθανε, γιατί πέθανε, ήταν ζωντανός πριν πεθάνει; (το έχω δει και αυτό!) γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει. Όπως και τα προσωπικά του θέματα. Στ αρχίδια μου αν την Μέριλην την πίπωνε ο Κένεντη ή αν ο Εμτζεη είχε ανοίξει σχολή εκμάθησης παιδεραστίας στο N.Y. Εγώ τους συμπαθούσα γιατί ήταν ωραίοι στο είδος τους, μην μου την γαμάτε όμως την συμπάθεια. Αλλά εντάξει και που τα λέω, τα λέω περισσότερο για να σας κλέψω 5 λεπτά από την ζωή σας , μπας και γελάσετε κουλουπου κουλουπου, γιατί ούτως ή άλλως οι καλλιτ… έεε οι πολυεθνικές χρησιμοποιούν το cheat που λέγεται διαφήμιση, οπότε…


Υπερεκτιμημένο ων Νο1:


Elvis Presley:


Ο άρχοντας της ροκενρολ και της καλοπέρασης ταυτοχρόνως. Αν οι ακροατές του, ψοφάγαν από χαρά όποτε κυκλοφορούσε νέο κομμάτι, οι βιομηχανίες αλκοολούχων ποτών και οι ντηλεράδες ανά την υφήλιο λιποθυμούσαν από χαρά γιατί τα έσοδα τους θα ανέβαιναν κατά 150% εκείνες τις ημέρες χάρη στον King Elvis. Επειδή δεν κάνουμε βιογραφίες του καθενός εδώ πέρα, θα κάνω μια περιλιηψούλα. Λοιπόν: Τραγούδια, κραιπάλες, τραγούδια, στρατός, γάμος, τραγούδια, κραιπάλες, χωρισμός, κραιπάλες, κραιπάλες, κραιπάλες, τραγούδια, τραγούδια, τραγ…κραιπάλες κραιπάλες, θάνατος (κρατηθείτε σας φυλάω έκπληξη! Πέθανε από…ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ!)

Παρ’ όλ’ αυτά όταν πέθανε, πλήθη κόσμου φόρεσαν την μάσκα του κλαψομούνα και ξεχύθηκαν στον κόσμο. Ειδικά οι Αμερικλάνοι, ακόμα και σήμερα προσκυνούν τον Θεό Έλβις με τα μαγικά του κομμάτια. Οκ, ωραία κομμάτια, μερικά μου αρέσουν και εμένα αλλά μέχρι εκεί. Επειδή σας ερεθίζει τα αυτιά δεν πάει να πει ότι είναι Θεός, ηλίθιε και με εγκέφαλο τίγκα στην πλύση συνάνθρωπε.


Υπερεκτιμημένο ων Νο2:


Marilyn Monroe:


Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’50. Πλήθη παιδιών, εφήβων, ανδρών, παππούδων, ζώων και λοιπών έμβιων οργανισμών έχυναν στο αντίκρισμα της. Διόλου παράλογο και εγώ την θεωρώ μια αρκετά όμορφη γυναίκα (ιδίως με τα τότε δεδομένα), αλλά μέχρι εκεί. Στην υποκριτική ήταν άθλια, στην ζωή της αθλιότερη (Στα 20 της παντρεμένη-χωρισμένη) και ξεσπάει σκάνδαλο με φωτογραφίες της στο playboy, οι οποίες ας μην είχαν γνωστοποιηθεί και θα είχε πάρει τα αρχίδια μου και το τρίτο το μακρύτερο.

Αφού κάθισε σε κάθε λογής σκηνοθέτη, παραγωγό, ηθοποιό, πρόεδρο, παγωτατζή και δεν ξέρω και γω τι έπαιξε σε μερικές ταινίες αρκετά αξιόλογες και οφείλω να παραδεχτώ ότι ο ρόλος της στην ταινία «Στάση του λεωφορείου» ήταν αντάξιος χρυσής σφαίρας αλλά μέχρι εκεί. Μια γυναίκα με 3 συζύγους και χαρακτηρισμένη ως ένα από τα μεγαλύτερα τσόλια έβερ μπορν, δεν μπορείς να την θαυμάζεις, πόσο μάλλον να την έχεις πρότυπο. Ειδικά όταν μάθεις ότι αυτοκτόνησε (ναι, ας μείνουμε σε αυτό το ενδεχόμενο μιας και αυτό είναι το πιθανότερο) ε μετά πρέπει να είσαι λίγο εγκεφαλικά ανεπαρκής για να συνεχίζεις να την θαυμάζεις. Παρ ολ αυτά σε πολλά κόνσεπτς θα την δεις να ξεπροβάλλει, χιλιάδες αυνάνες θρήνησαν τον χαμό της, καθώς αναλογίστηκαν ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάτι νέο για να απασχολήσει τον Μήτσο τους και πολλές πόρνες wannabe, έπεσαν σε κατάθλιψη γιατί χάθηκε το είδωλο τους. Οκ, εντάξει καλώς ή κακώς ήταν πληθωρική και έτσι είχε μία απήχηση, η πρώτη ήταν ή η τελευταία; Ωστόσο εδώ κάναν πάλι την εμφάνιση τους οι Αμερικλάνοι. Με το AFI να την κατατάσσει στις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών…ίσως, αλλά πως το κατάφερε; Γιατί με την ίδια λογική και η Jenna Jameson δικαιούται μια θέση σε αυτή την λίστα. Αλλά nevermind…


Υπερεκτιμημένο ων Νο3:


Michael Jackson:


Μισή ζωή μαύρος, μισή ζωή άσπρος, Michael Jackson ζεις για πάντα Παοκτζής.

Μία αξιοζήλευτη καριέρα, πολλά σκάνδαλα, ιστορίες, το περιβόητο θέμα με το παιδάκι που τελικά ποτέ δεν μάθαμε ποια ήταν η αλήθεια (και προσωπικά στ αρχίδια μου) οι γάμοι του και οι χωρισμοί του, το παιδί του που κρέμασε στο μπαλκόνι και ίσως ο πιο συζητημένος θάνατος ever που ακόμα και σήμερα απασχολεί αρκετούς ου δεν έχουν ζωή. Ένας θάνατος, που όπως ήταν λογικό συγκλόνισε α εκατομμύρια fans του, στεναχώρησε πολλούς ακροατές και ενώ θα μπορούσε να ξεχασθεί ή έστω να περάσει στην ιστορία από την πρώτη εβδομάδα, τα πανταχού παρόντα (τς τι είπα ρε;) Μέσα Μαζικής Μαλακίας μας ζάλισαν τα παπόρια επί 3 μήνες (a.k.a όλο το περασμένο καλοκαίρι) με κάθε μαλακισμένη λεπτομέρεια για τον θάνατο του Εμτζέη.

Και να το παιδάκι που ξαφνικά αποφάσισε να πει ότι ποτέ του δεν τον παρενόχλησε ο Mj και να η ξανθιά 50άρα πόρνη πολυτελείας που θεωρείται η βασίλισσα της pop (δεν μιλάω ποτέ μου με ονόματα) να έχει σπαράξει στο (κροκοδείλιο) κλάμα και να το φάντασμα του Mj στη βίλα του και να μια καπότα με το σπέρμα του Mj και να που τα παιδιά δεν ήταν δικά του και να που το φέρετρο του είναι από μασίφ ξύλο το οποίο προέρχεται από το δένδρο Καρικουμπούντι που βρίσκεται στο Τιμπουκτού και να που…ΦΤΑΝΕΙ! Δεν έχω ανοίξει την τηλεόραση από τότε. Βασικά ΔΙΟΡΘΩΣΗ, άνοιξα την τηλεόραση για να πέσω πάνω στον πράσινο μπαμπούλα που αναφέρομαι σε άλλο άρθρο και μετά να την σπάσω, να την διαλύσω σε κομμάτια και να την φάω.

Αυτή η τρομερή μαλακία ωστόσο καθήλωνε και καθήλωνε τηλεθεατές τουλάχιστον για ένα μήνα και αρκετοί έμειναν καθηλωμένοι ακόμα και μετά από 3 μήνες. Ένα καλό είναι ότι υπήρχαν πολύ λογικοί άνθρωποι των οποίων η όλη κατάσταση απλά τους γυρνούσε τα άντερα και εν τέλει σιχάθηκαν τον MJ. Ωστόσο όλη αυτή η βαβούρα τον καθιέρωσε ως τον βασιλιά της pop, του moonwalk, της παιδεραστίας, της αγνότητας (ναι τα κατάφερε και τα δύο) και της μαλακίας που μας δέρνει…


Υπερεκτιμημένο ων Νο4:


2Pac:


Από τους αγαπημένους μου emcees (αν και άλλο δείχνουν τα συμφραζόμενα παλαιότερου άρθρου μου), ωραίος στίχος, χροιά, μουσικές παραγωγές και εκεί που πρέπει ερειστικός όσο δεν πάει. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με μια μητέρα στους μαύρους πάνθηρες aka στο στόχαστρο των μπάτσων έναν πατέρα εξαφανισμένο, μόνη του διέξοδος η ποίηση μετά ήρθε η δόξα η δημιουργία της περιβόητης κόντρας “East Coast-West Coast” η οποία του εξασφάλισε 5 σφαίρες που δεν τον σκότωσαν για να τον σκοτώσουν στο απόγειο του οι σφαίρες κάποιου τσίρου του Biggie.

Ακούστηκα σαν fan του 2pac, αλλά όχι. Ο fan του 2pac θα έγραφε κάπως έτσι την παράγραφο:

“Ο απόλυτος rapper. Ο μεγαλύτερος gangster όλων των εποχών και ο άρχοντας του hip hop. Φήμες λένε ότι το hip-hop αυτός το δημιούργησε γιατί βαριόταν. Το 96 αναλήφθηκε εις τους ουρανούς, με μια φωτεινή δεσμίδα πάνω από το κεφάλι του.

Επινόησε το χορταράκι για να το καπνίζουμε εμείς και να είμαστε χαρούμενοι. Τον αγαπάμε πολύ και γαμώ τον Biggie που καλά έκανε και ψόφησε. Και ψόφησε γιατί ο Θεός (σ.σ 2pac) έριξε ένα πουτσοσκάμπιλο από τους ουρανούς που τον ισοπέδωσε.

Επίσης στέλνει με τους αγγέλους του διάφορα κομμάτια από τους ουρανούς για να τα ακούμε και να χαιρόμαστε. Αυτός είναι ο ων. Άντε γαμηθείτε όλοι. Θαγκ λάηφ και φακ γιο μπιτς”

Οκ, είπαμε τα αγαπάω τα κομμάτια του, αλλά ποτέ δεν θα ήμουν fan ενός ΡΑΤΣΙΣΤΗ. Ναι, ρατσιστή, γιατί ρατσιστής δεν είναι μόνο ο ασπροκώλης που μισεί τους μαύρους, αλλά και ο μαυροψώλης που σιχαίνεται τους ασπρουλιάρηδες, κάτι ου ήταν και ο 2pac. Οκ, λογικό, άλλωστε η KKK ήταν χορηγός επικοινωνίας χάρου-οικογένειας Shakur. Αλλά αυτό δεν τον κάνει να μην είναι ρατσιστής.

Παρ’ ολ αυτά κάθε φύσης ασπρουλιάρης κάνει ευχέλαιο κάθε μήνα στο σπίτι επικαλούμενος τον 2pac, πριν πάει για ύπνο λέει το Hit em up, πάει μια φορά την μέρα στο εκκλησάκι που έχει κάνει για να υμνεί τον Τρισμέγιστο και τέλος χαιρετάει, σταυροκοπιέται, τρώει, ξύνει τα αρχίδια του με το χέρι πάντα να σχηματίζει το γράμμα W (εκ του West Coast). Συν το ότι έχουν κατακλύσει το internet με την σκατοψευτγκανγκστανορθογραφη γλώσσα τους όπως:


“Yaw ar a reel mathafakin rappah”


“A fil so prad to be amerikan”


“Am takin it from behaeed”


κλπ κλπ.


Λίγο πολύ η συντριπτική πλειοψηφία αναφέρεται σε αυτόν ως τον μεγαλύτερο ραπερ που βγήκε ποτέ κλπ κλπ και ακόμα σκαλίζουμε την υπόθεση με την δολοφονία του.

Σημείωση: Την ίδια απήχηση έχουν Notorious B.I.G., Eazy-E, Big Pun, τους οποίους ακούω όσο ευχάριστα ακούω και τον Pac.


ΣΥΝΟΨΗ:


Επειδή το κούρασα, θέλω α καταλήξω ότι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωριστείς ως Θεός είναι να ζεις στην Αμερική, να πεθάνεις εξεζητημένα έχοντας μια εξίσου εξεζητημένη ζωή και απλά να έχεις και λίγο ταλέντο.


Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλους πολλούς, αλλά πιστεύω το μήνυμα μου το πέρασα.


Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να ξεχάσει να μας φέρει την μαλακία που μας δέρνει. Ας την αφήσει σπίτι μια φορά. Δεν θα τον παρεξηγήσουμε!


Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Read more...
Άννα-Μαρία Ιακώβου  – (9 Ιανουαρίου 2010 στις 2:45 π.μ.)  

να ζεις στην Αμερικη έχοντας λίγο ταλέντο ναι, αλλα να πεθάνεις εξεζητημένα ή να ζήσεις έτσι δεν είναι και απαραίτητο. Αλλώστε αν ζεις εκει και εχεις λιγο ταλέντο τα ΜΜΕ θα φροντισουν να δειξουν οτι ζεις ετσι ακομα κι αν δε το κανεις.
ωραιο blog :)

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (9 Ιανουαρίου 2010 στις 2:49 π.μ.)  

Ωραια σε βρισκω και σε ευχαριστω και για την φιλοφρονηση οσον αφορα το blog.
A, και εχεις βαλει και κομματαρα στο blog σου. :)



Ανδρεας :D

Ανώνυμος –   – (17 Ιανουαρίου 2010 στις 1:04 μ.μ.)  

oson afora ton MJ exeis dikio oti exei ginei pl megalh vavoura gia t onoma t k t 9anato t afto symvainei gt paizontai polla symferonta k polla LEFTA k o ka9enas oti arpa3ei(mme oikogeneia prwhn...) alla eilikrina twra pisteveis oti an o ka9enas mas kremouse t paidi t apo t mpalkoni h zouse mia skandalwdes k mysthriwdhs zwh h ekane polles plastikes kai pe9ene 3afnika 9 apoktouse fhmh? poios xesthke gia aplous k ka9hmerinous polites? logw tou talentou tou ws tragoudisth xorefth tragoudopoiou kai paragwgou kai mousikou ginetai xamos gia tn prwpikh zwh tou... mn amfisvhtoume tr t terastion talento tou k apodidoume tn anagnwrisimothta tou st mysthria gyrw apo tn zwh toy... epishs 9elw n pw pws o mj htan prwtoporos DHMIOURGHSE thn pop mousikh kai alloi kallitexnes prospa9oun n antigrapsoun ( afto einai analogo m ffc pou eferan thn rap sthn ellada k smr exoum fthnes antigrafes)m t sxolio m dn 9lw n dwsw tn entypwsh pws dn mou fanhke idiaitera a3iologo t ar9ro sou alla yparxei mia dosh yprvolhs k tashs gia upova9mhshs tou ergou tou mj

Ανώνυμος –   – (17 Ιανουαρίου 2010 στις 1:28 μ.μ.)  

sta eprh3a t 3erw alla kati 3exasa dn 3ereis toso kl tn poreia ths karieras tou Mj dioti profanws dn s endiaferei alla afou dhmosieveis ar9ro prepei n periexei egkyres plhrofories.. m ta skandala peri paiderastias dn fountwse h fhmh tou Mj alla anti9eta parhkmase h kariera tou k exase pollous 9avmastes oi opoioi epa9an sok apo tis mlks pou aradiazan ta MME... kai milas gia pollh fasaria gyrw apo to 9anato tou kai yperekthmhsh.. 9lw n s plhroforhsw pws ean prolavaine n kanei tis sinavlies pou sxediase n kanei tote 9 ginotan O XAMOS!...gt s hlikia 50 etwn k m provlhmata ygeias afta pou 9 ekane 9 prokalousan t an9rwpino deos k 9 eixame n milame gi afta gia polla xronia...me agaph k ektimhsh mia fanatikh 9avmatria tou mj k opoioydhpote protwpwroy k diaforetikou apo ipolipous kalitexnes.. perimenw apanthsh

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (19 Ιανουαρίου 2010 στις 5:38 π.μ.)  

Ακόμη και ο MJ να ήταν ο υπέρτατος τραγουδιστής όλων, ακόμη κι αν δημιούργησε την ποπ με τα ίδια του τα χέρια, είναι υπερεκτιμημένος. Είναι τραγουδιστής. Δεν προσέφερε ουσιαστικά στην κοινωνία τόσα πολλά, ώστε να λάβει τόση δημοσιότητα. (Το ποια είναι τα πρότυπα που επιλέγει η κοινωνία σήμερα είναι άλλο θέμα και σηκώνει κουβέντα). Οπότε, να χαρείς, μη μου αρχίζεις τα μα και μου. Εφόσον πήρε περισσότερη δημοσιότητα από του ουσιώδες έργο που προσέφερε, είναι αντικειμενικά αλήθεια.

Ανώνυμος –   – (31 Ιανουαρίου 2010 στις 11:08 π.μ.)  

o mj dn einai mono tragoydisths einai k xorefths k stixourgos k tragoudopoios k xorografos k paragwgos k xorefths alla to 9ema einai oti mporei n mn prosefere polla sthn koinwnia genika prosefere omws to megisto pou mporei n prosferei enas an9rwpos stn mousikh ( proswpika h mousikh einai h zwh m ara m dikaiologw gia tn 9esh pou tou exw dwsei stn kardia m)... to ergo pou prosefere stn mousikh einai terastio dn einai ka9olou iperekthmimeno se plhroforw... dioti egw proswpika dn mporw n silavw t ergo tou ws an9rwpino mou fainetai adinato..tespa to mono pou stekei einai oti h proswpikh tou zwh phre pollh perissoterh dhmosiothta apo afthn pou prepei... alla afto einai anapofefkto sthn koinwnia pou zoume dioti o kosmos m tn noshrh periergeia pou tn diakrinei flegetai n ma9ei opoio neo exei n kanei m t eidwlo tou kai dn epikentrwnetai sto mousiko ergo pou prosferei(k an9rwpistiko 9 elega oson afora tn mj ).. afto akrivws ekmetalevontai t mme k provaloun tn zwh tou ws noumero 1 9ema kati pou einai ypervoliko...kaneis dn eipe oti exei prosferei stn koinwnia polla etsi genika alla kaneis dn mporei n amfisvhthsei tn TERASTIA prosfora tou stn mousikh h opoia dn einai ka9olou iperekthmimenh..

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (31 Ιανουαρίου 2010 στις 11:11 π.μ.)  

σεβομαι την γνωμη σου μα ακομα πιστευω πως ειναι υπερεκτιμημενος :D

yureteiru –   – (5 Απριλίου 2010 στις 11:44 μ.μ.)  

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο COBAIN

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (5 Απριλίου 2010 στις 11:46 μ.μ.)  

Αχαχαχαχα ωραιος τον ειχα ξεχασει ρε. Ο τροβαδουρος που καθε εφηβη υποχρεουται να ερωτευτει και να πορωθει για τουλαχιστον 2 μηνες

Ανώνυμος –   – (18 Απριλίου 2010 στις 7:08 μ.μ.)  

Ο πρωτοπόρος δεν είναι υπερτιμημένος ακριβώς. Είναι καινούριος. Βγαίνει το CD στην αγορά, όλοι γουστάρουμε. Βγαίνει το DVD και ξαφνικά απορείς γιατί χαιρόσουν με το CD. Δε πάει έτσι(Για τη σύγκριση που έκανες στην Μονρόε). Κατά τα άλλα όντως ήταν υπερτίμηση. Να τα αρπάξουν όλοι (εταιρίες, τηλεόραση, παραγωγοί). Αφού ζώα είμαστε. BTW, ωραίος γενικά! Μαρέσει που τα χώνεις αβέρτα στο blogάκι σου.

Δημοσίευση σχολίου

Μιλήστε μας, μην ντρέπεστε



  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP