Από το Blogger.

Αργκ! Deluxe Edition


Ε, τώρα πια όποτε κάνω ένα άρθρο με πολλές κατηγορίες random flamin' χωρίς αλληλοσύνδεση μεταξύ αυτών θα το ονομάζω Αργκ. Problem solved


Πρόλογοι δεν χρειάζονται, ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!



Σελίδες στο facebook τύπου "Δεν είμαι αυτή που νόμιζες πως είμαι ;)" κλπ κλπ:

Είχα πει ότι δεν θα ξανασχοληθώ με το facebook. Ε, είπα ξ-είπα, άντε και γα. Είναι παντού, σε κατακλύζουν. Μπαίνεις για να πεις κανένα γεια με κανέναν ξεχασμένο που δεν έχει msn ή για να δουλέψεις δημοσίως τον κολλητό σου κ αυτός εσένα και βλέπεις στρατιές, αράδες, μιλιούνια από σελίδες οι οποίες έχουν χαζοατάκες-ανυψωτές ηθικού που κάνουν αυτό ακριβώς που είπα - ανυψώνουν το ηθικό. Πως ήταν όταν στο δημοτικό που πέφταμε και σπάγαμε τα γόνατα μας και μας έπιανε η μάνα μας και μας έκανε "Έλα, δεν πονάει, έλα δεν, έλα λίγο αίμα είναι, έλα ντάξει, θα τον κολλήσουμε με σελοτέηπ τον μηνίσκο".
ΠΑΡ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ! ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
Και είναι κ αυτα τα sites ρε φίλε, τα cool-likes, thebest-likes, likes4ever κλπ που προτείνουν άπειρες τέτοιες παπάρες. Κλείσ' το ρε Zuckerberg το μπουρδέλο, please. Ή τουλάχιστον banαρε κάθε καθυστέρι με ανούσιες σελίδες. Ω ΝΑΙ!


Θολοκουλτουριάρη παπάρα που απέτυχες να γίνεις κριτικός κινηματγράφου:

"Τι να μου πει μωρέ αυτή η ταινία; Είδες σκηνοθεσία; Το πλάνο έκρυβε την αληθοφάνεια της κατάστασης και δεν άφηνε να φανεί η όλη παραστατικότητα της σκηνής. Άσε που η συγκεκριμένη σκηνή δεν είχε να περάσει κάτι. Αντιθέτως, εκείνη η ταινία που έκανε zoom in στο σκατό του ελέφαντα ήταν τρομερή, ιδίως στο σημείο που έδειχνε την κορυφή του σκατού, δείχνοντας έτσι την ύστατη παρακμή της κοινωνίας και .ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΦ".
Kάπως έτσι είναι ο διάλογ...εεεεε μονόλογος ήθελα να πω που έχουν οι τύποι της συγκεκριμένης κατηγορίας όταν κάνεις το λάθος να πιάσεις κουβέντα μαζί τους. Αγαπούν οτιδήποτε το μη hollywoodιανό και με budget μικρότερο των 50.000€ και φυσικά με τον πιο γνωστό ηθοποιό να έχει παίξει κομπάρσος σε ένα επεισόδιο του Λάμψη. Το θέμα των ταινιών συνήθως είναι θέματα. Ανάλογα με τις ορέξεις. Μπορεί η ίδια ταινία να έχει θέμα την διχόνοια των ανθρώπων στις σημερινές κοινωνίες και την αποξένωση που βιώνουν τα παιδιά κατώτερων τάξεων στις Αθηναϊκές συνοικίες.
Γι αυτό και οι θολοκουλτουριάτηδες μας περνάνε ώρες κάνοντας θλιβερά debates μεταξύ τους, καταλήγοντας συνήθως στο τέλος να μετράνε τις τανιοψωλές τους aka ποιος έχει δε περισσότερες. Ξέχασα να πω πως λατρεύουν τον Χρυσό Φοίνικα. Θα μου πεις και κει δεν έχει γνωστούς ηθοποιούς; Ε, δεν έχει να λέει, κάνει και υποχωρήσεις ο φίλος μας.


Piercing/Tatoos:

Σκουλαρίκι στο αυτί: Φυσικά και δεν έχω θέμα.
Σκουλαρίκι στην μύτη: Σε κοπέλα δεν έχω θέμα, ε σε αγόρι είναι κάπως
Σκουλαρίκι στα χείλη: Πάει στο διάολο. Σε αγοράκια πηγαίνει αν έχεις μούσι στο κέντρο του κάτω χείλους
Σκουλαρίκι στον ομφαλό: For women only
Ε, μέχρι εδώ αντέχω πάνω κάτω.
Bridge:





ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΕΙ ΡΕ! ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!
Για ποιον λόγο; Για ποιόν γαμημένο γαμολόγο να θες να είσαι τόσο attention whore; Να υποθέσω μικρός/η ήσουν το παιδάκι που έπαιρνε τον κουβά του, τον φόραγε στο κεφάλι και έτρεχε στην αλάνα φωνάζοντας "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!" aight?
Ή από αυτούς που στο δημοτικό επειδή δεν πρόσεχε στο μάθημα γιατί βαριόταν ή δεν ξέρω γω τι, πέταγες ξεκαρδιστικές ατάκες του τύπου "Πωπω κάτι αρχιδάρες που έχω!" Σοβαρά, σε χτυπούσαν οι γονείς σου; Σου βάζαν κλαράκια στον κώλο τα παιδιά της γειτονιάς; Μήπως τα στριφογύριζαν κ όλας;
Ανυπομονώ να έρθει σαν μόδα και στην Ελλάδα. Προς το παρόν ζήτημα να 'ναι μια πεντακοσάρα αυτοί που έχουν.
Ε, με τα τατουάζ ντάξει, μια απ τα ίδια, καλά είναι όσο δεν είναι ενοχλητικά. Το τι θεωρώ ενοχλητικό το αφήνω στην, λιγότερο νοσηρή από την δική μου, φαντασία σας.


Είμαι αληθινός. Ακούω FF.C, Ψυχοδράμα, Razastarr, Ραψωδό Φιλόλογο. Τι να μου πεις και συ;

Φίλε μου καλέ,
παρατήρησα ότι τον τελευταίο καιρό, από κει που περίμενες να σκάσει το νέο hitάκι από τον David Guetta, επειδή η κοινωνία είναι καριόλα και δεν σου αρέσει ο κόσμος γύρω σου, είπες να το παίξεις ψαγμένος, να αποκτήσει και μια διαφορετική χροιά η αδιάφορη ζωή σου ρε αδερφέ! Γι αυτό τον λόγο googl-αρες "greek hip hop" στο google, τα αποτελέσματα ήταν αυτά:


Από κει, πέρασες στο πρώτο αποτέλεσμα και μέσα σ αυτό βρήκες τους FF.C. Τους άκουσες. Άκουσες κάτι το μαγικό, το μοναδικό, το ασύλληπτο. "Αυτό το συγκρότημα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη". "Πρεσβεύει το αληθινό hip hop". "Επιτέλους λίγη ειλικρίνεια στην μουσική σκηνή μας!" Αυτές κ άλλες φράσεις γέμισαν το μυαλό σου. Ψάχνεις γι αυτούς, κάνουν κάποιο live; HOLY FUCK! ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ! Κλάμα κάπου εκεί. Νιώθεις σαν τον Κωστάκη όταν η Μαιρούλα του υποσχέθηκε ότι θα τον αφήσει να της πιάσει το βυζάκι αλλά μετάνιωσε.
Να μην τα πολυλογώ λοιπόν, έχουν περάσει 5 μήνες από εκείνη την ημέρα, πλέον έμαθες και τους Ψυχοδράμα, τους Razastarr, τους ΖΝ που τους κράζεις γιατί είναι πολύ ψευτόμαγκες, τους Active Member που τους κράζεις επίσης γιατί "ο πούστης ο χοντρός είναι παρτάκιας" τους Ladose από τους οποίους ξεχωρίζεις τον Ραψωδό Φιλόλογο, ο οποίος είναι "ο νέος Κουρμενταλάς!" και κάτι πεταμένους οι οποίοι είναι αρκετά undergound ποιητές οπότε τους στηρίζουμε. Φυσικά και στηρίζεις διάφορα συγκροτήματα από άλλα είδη μουσικής λιγότερο γνωστά, αρκεί να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ=ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ=ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΗΘΙΝΟ

Αυτός ο απλός αλγόριθμος είναι μέρος της ζωής σου. Κάποιοι επιχείρησαν να στον κάνουν πιο περίπλοκο αλλά κράσαρες οπότε το άφησαν.

Ε, το msn σου και το fb σου τα γεμίζεις με στίχους όπως

"Σάπια λόγια και ιδέες και η πουτανιά σαν αρετή και μετά τα 15 η παρθενιά είναι ντροπή"

"Δίχως σπαθί με επιμονή και ξυράφι φωνή, ονειρεύομαι αντίσταση στην υποταγή
να μην με βγάλει ψεύτη ο χρόνος μην είμαι μόνος, γόνος της αμφισβήτησης επόμενο ο πόνος"

"♬♪♬♩Είναι του prozac η γενιά...♬♪♬♩"

κλπ κλπ

Πού θέλω να καταλήξω; Επειδή πολύ κάθισα σ αυτήν την κατηγορία και αντί να την κράξω απλά την περιέγραψα να σου πω φίλε μου ότι αρχίδια ψαγμένος είσαι. Ούτε αιτιολόγηση ούτε τίποτα. Αυτά τα λίγα για να σου ισοπεδωθεί ο εγωισμός.

Με εκτίμηση,
Tom Unit



"Όταν κάθεσαι απαθές με βλέμμα αχαλίνωτο και αδυσώπητο είσαι πολύ ερωτεύσιμος"

Και κάπου εδώ, εγώ αναρωτιέμαι γιατί το μάθημα της έκθεσης να μην είναι όπως παλιά; Που όποιος ήξερε μόνο έγραφε; Μιλάω για την εποχή με τις δέσμες. Πάρε ένα θέμα χ, και γράψε όσες παπαριές θες πάνω σ αυτό. Γράφεις ωραία; Καλώς. Γράφεις απαίσια; Κρίμα, η Ιερατική σχολή έχει γεμίσει πρέπει να πας αλλού να γραφτείς.
Σήμερα ο κάθε τελευταίος που μέχρι χθες το μόνο βιβλίο που χε διαβάσει είναι το manual του GTA έχει την ευκαιρία να μάθει 10 τυποποιημένες ατάκες σε 10 διαφορετικά στάνταρ θέματα και να πάει και να γράψει έναν αξιόλογο βαθμό. Άντε, εντάξει, το ανέχομαι αυτό. Πες ότι έτσι βελτιώνονται και οι ικανότητες πάνω στην έκθεση όλων των μαθητών και μεθαύριο έχουμε μια καλύτερη κοινωνία, με παιδιά που μπορούν να σταθούν και...
ΑΡΧΙΔΙΑ!
ΝΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ:
Έχουμε ΣΚΑΤΑ που προσπαθούν να μάθουν 3-4 νέες λέξεις και να τις κοτσάρουν παντού.

Κάπου εδώ έχουμε το εγχειρίδιο του νουμπά σ αυτούς τους τομείς:

Έμαθες νέα λέξη; Ακούγεται ψαγμένη; Χώσε την όπου θες!

Έχεις την λέξη ιδιάζων π.χ. Δες τι μαγικά μπορείς να κάνεις με αυτή!

  • "Είμαι μια αρκετά ιδιάζουσα περίπτωση!"
  • "Είναι ιδιάζον το πως συμπεριφέρομαι σε μερικά άτομα."
  • "Περιβάλλομαι από ιδιάζοντα ανθρωπάκια που σιχαίνομαι!"
Υπάρχει και το combo. Εκεί θα χρησιμοποιείς δύο ψαγμένες λέξεις ή και τρεις στην ίδια πρόταση. Ή ΚΑΙ ΌΣΕΣ ΞΈΡΕΙΣ. ΙΔΟΥ:

"Όταν κάθεσαι απαθές με βλέμμα αχαλίνωτο και αδυσώπητο είσαι πολύ ερωτεύσιμος, αλλά αυτό αποτελεί γεωφανή τροχοπέδη στην ατελέσφορη ζωή μου καθώς η λεξιπενία σου σκοτώνει τον καρποφόρο μου κόσμο."

FATALITY!

Υπάρχει και cheat για πιο γρήγορα αποτελέσματα: Γράψε τα ανορθόγραφα με μηδαμινή σύνταξη!

Δεν θα πω kill em all. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί απλά κοιτάν το δέντρο αντί για το δάσος.



Τι να γαμήσεις ρε με το τυρογαριδάκι σου;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Το άκουγα στο δημοτικό. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και στο δημοτικό δεν μου ακούγονταν καθόλου offensive. Γιατί άραγε; Α ΝΑΙ! Μήπως γιατί μπορεί να είναι ΑΣΤΟΧΟ!;!
Δεν σου λέω ότι είμαι ο μέγας ψωλαράς. Μπορεί όντως να την περνάω από την τρύπα της βελόνας. Εσύ όμως δεν το ξέρεις. Οπότε μπορεί να μαι ψωλαράς.
Έστω λοιπόν ότι είμαι ψωλαράς. Ο Ανδρέας Ο Ψωλαράς! Θες να δεις πως θα νιώσω όταν μου πεις την από πάνω ατάκα; Θα σου φέρω αντιπαράδειγμα:
Είσαι συ η Μαρία η Βυζαρού. Κάτι βυζάρες να! Δημιουργούν ισχυρά βαρυτικά πεδία κλπ χιλιοειπωμένα. Τσακωνόμαστε. Γυρίζω και σου λέω "Τι να μας πεις και συ με τα κουκουτσάκια που χεις για βυζιά ρε!"

Ε, έτσι είναι και το 80% των αγοριών που τους το λες. Για πολλούς λόγους:
  1. Μικροψώληδες δεν υπάρχουν πολλοί. Και δεν μπορείς να πεις και μικροψώλη κάποιον μικρότερο των 13 ετών.
  2. Και να ναι μικροψώληδες μέσα τους νιώθουν μεγάλοι. No explanations.
  3. Νόμος του Murphy. Ισχύει και δω. Αν κάποιος μπορεί να είναι ψωλαράς θα είναι. Μην την ψάχνεις.
Ε, δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Φυσικά και δεν κρέμομαι μόνο σ αυτή την ατάκα. Υπάρχουν πάμπολλες ατάκες τέτοιου τύπου. Βαριέμαι να τις γράφω.




ΤΕΛΟΣ




ΥΓ. "Αυτοί απλά κοιτάν το δέντρο αντί για το δάσος." Πήγες να μου την πεις γι αυτό ε καριόλη; Ναι, εσένα περίμενα να μου πεις πόσο κλισέ ατάκα έκθεσης είναι. Βλαμάδι. Σχολιάσε το πόσο γαμάτος είμαι αν θες.

ΥΓ2. Το blogger τον παίρνει ασύστολα από την κωλάρα. Αλλιώς τα χω γράψει, αλλιώς εμφανίζονται. Γαμώ!

ΥΓ3. Ευχαριστώ την Ναταλία για δύο απ τις λέξεις στο τέτοιο με την έκθεση και τον Τάσο που μου διόρθωσε το μισό κείμενο.

ΥΓ 4. Πάρτε και μια ωραία εικόνα να γελάσει το χειλάκι σας:


Ε, τώρα πια όποτε κάνω ένα άρθρο με πολλές κατηγορίες random flamin' χωρίς αλληλοσύνδεση μεταξύ αυτών θα το ονομάζω Αργκ. Problem solved


Πρόλογοι δεν χρειάζονται, ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!



Σελίδες στο facebook τύπου "Δεν είμαι αυτή που νόμιζες πως είμαι ;)" κλπ κλπ:

Είχα πει ότι δεν θα ξανασχοληθώ με το facebook. Ε, είπα ξ-είπα, άντε και γα. Είναι παντού, σε κατακλύζουν. Μπαίνεις για να πεις κανένα γεια με κανέναν ξεχασμένο που δεν έχει msn ή για να δουλέψεις δημοσίως τον κολλητό σου κ αυτός εσένα και βλέπεις στρατιές, αράδες, μιλιούνια από σελίδες οι οποίες έχουν χαζοατάκες-ανυψωτές ηθικού που κάνουν αυτό ακριβώς που είπα - ανυψώνουν το ηθικό. Πως ήταν όταν στο δημοτικό που πέφταμε και σπάγαμε τα γόνατα μας και μας έπιανε η μάνα μας και μας έκανε "Έλα, δεν πονάει, έλα δεν, έλα λίγο αίμα είναι, έλα ντάξει, θα τον κολλήσουμε με σελοτέηπ τον μηνίσκο".
ΠΑΡ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ! ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΣ. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
Και είναι κ αυτα τα sites ρε φίλε, τα cool-likes, thebest-likes, likes4ever κλπ που προτείνουν άπειρες τέτοιες παπάρες. Κλείσ' το ρε Zuckerberg το μπουρδέλο, please. Ή τουλάχιστον banαρε κάθε καθυστέρι με ανούσιες σελίδες. Ω ΝΑΙ!


Θολοκουλτουριάρη παπάρα που απέτυχες να γίνεις κριτικός κινηματγράφου:

"Τι να μου πει μωρέ αυτή η ταινία; Είδες σκηνοθεσία; Το πλάνο έκρυβε την αληθοφάνεια της κατάστασης και δεν άφηνε να φανεί η όλη παραστατικότητα της σκηνής. Άσε που η συγκεκριμένη σκηνή δεν είχε να περάσει κάτι. Αντιθέτως, εκείνη η ταινία που έκανε zoom in στο σκατό του ελέφαντα ήταν τρομερή, ιδίως στο σημείο που έδειχνε την κορυφή του σκατού, δείχνοντας έτσι την ύστατη παρακμή της κοινωνίας και .ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΦ".
Kάπως έτσι είναι ο διάλογ...εεεεε μονόλογος ήθελα να πω που έχουν οι τύποι της συγκεκριμένης κατηγορίας όταν κάνεις το λάθος να πιάσεις κουβέντα μαζί τους. Αγαπούν οτιδήποτε το μη hollywoodιανό και με budget μικρότερο των 50.000€ και φυσικά με τον πιο γνωστό ηθοποιό να έχει παίξει κομπάρσος σε ένα επεισόδιο του Λάμψη. Το θέμα των ταινιών συνήθως είναι θέματα. Ανάλογα με τις ορέξεις. Μπορεί η ίδια ταινία να έχει θέμα την διχόνοια των ανθρώπων στις σημερινές κοινωνίες και την αποξένωση που βιώνουν τα παιδιά κατώτερων τάξεων στις Αθηναϊκές συνοικίες.
Γι αυτό και οι θολοκουλτουριάτηδες μας περνάνε ώρες κάνοντας θλιβερά debates μεταξύ τους, καταλήγοντας συνήθως στο τέλος να μετράνε τις τανιοψωλές τους aka ποιος έχει δε περισσότερες. Ξέχασα να πω πως λατρεύουν τον Χρυσό Φοίνικα. Θα μου πεις και κει δεν έχει γνωστούς ηθοποιούς; Ε, δεν έχει να λέει, κάνει και υποχωρήσεις ο φίλος μας.


Piercing/Tatoos:

Σκουλαρίκι στο αυτί: Φυσικά και δεν έχω θέμα.
Σκουλαρίκι στην μύτη: Σε κοπέλα δεν έχω θέμα, ε σε αγόρι είναι κάπως
Σκουλαρίκι στα χείλη: Πάει στο διάολο. Σε αγοράκια πηγαίνει αν έχεις μούσι στο κέντρο του κάτω χείλους
Σκουλαρίκι στον ομφαλό: For women only
Ε, μέχρι εδώ αντέχω πάνω κάτω.
Bridge:





ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΕΙ ΡΕ! ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!
Για ποιον λόγο; Για ποιόν γαμημένο γαμολόγο να θες να είσαι τόσο attention whore; Να υποθέσω μικρός/η ήσουν το παιδάκι που έπαιρνε τον κουβά του, τον φόραγε στο κεφάλι και έτρεχε στην αλάνα φωνάζοντας "ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!" aight?
Ή από αυτούς που στο δημοτικό επειδή δεν πρόσεχε στο μάθημα γιατί βαριόταν ή δεν ξέρω γω τι, πέταγες ξεκαρδιστικές ατάκες του τύπου "Πωπω κάτι αρχιδάρες που έχω!" Σοβαρά, σε χτυπούσαν οι γονείς σου; Σου βάζαν κλαράκια στον κώλο τα παιδιά της γειτονιάς; Μήπως τα στριφογύριζαν κ όλας;
Ανυπομονώ να έρθει σαν μόδα και στην Ελλάδα. Προς το παρόν ζήτημα να 'ναι μια πεντακοσάρα αυτοί που έχουν.
Ε, με τα τατουάζ ντάξει, μια απ τα ίδια, καλά είναι όσο δεν είναι ενοχλητικά. Το τι θεωρώ ενοχλητικό το αφήνω στην, λιγότερο νοσηρή από την δική μου, φαντασία σας.


Είμαι αληθινός. Ακούω FF.C, Ψυχοδράμα, Razastarr, Ραψωδό Φιλόλογο. Τι να μου πεις και συ;

Φίλε μου καλέ,
παρατήρησα ότι τον τελευταίο καιρό, από κει που περίμενες να σκάσει το νέο hitάκι από τον David Guetta, επειδή η κοινωνία είναι καριόλα και δεν σου αρέσει ο κόσμος γύρω σου, είπες να το παίξεις ψαγμένος, να αποκτήσει και μια διαφορετική χροιά η αδιάφορη ζωή σου ρε αδερφέ! Γι αυτό τον λόγο googl-αρες "greek hip hop" στο google, τα αποτελέσματα ήταν αυτά:


Από κει, πέρασες στο πρώτο αποτέλεσμα και μέσα σ αυτό βρήκες τους FF.C. Τους άκουσες. Άκουσες κάτι το μαγικό, το μοναδικό, το ασύλληπτο. "Αυτό το συγκρότημα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη". "Πρεσβεύει το αληθινό hip hop". "Επιτέλους λίγη ειλικρίνεια στην μουσική σκηνή μας!" Αυτές κ άλλες φράσεις γέμισαν το μυαλό σου. Ψάχνεις γι αυτούς, κάνουν κάποιο live; HOLY FUCK! ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ! Κλάμα κάπου εκεί. Νιώθεις σαν τον Κωστάκη όταν η Μαιρούλα του υποσχέθηκε ότι θα τον αφήσει να της πιάσει το βυζάκι αλλά μετάνιωσε.
Να μην τα πολυλογώ λοιπόν, έχουν περάσει 5 μήνες από εκείνη την ημέρα, πλέον έμαθες και τους Ψυχοδράμα, τους Razastarr, τους ΖΝ που τους κράζεις γιατί είναι πολύ ψευτόμαγκες, τους Active Member που τους κράζεις επίσης γιατί "ο πούστης ο χοντρός είναι παρτάκιας" τους Ladose από τους οποίους ξεχωρίζεις τον Ραψωδό Φιλόλογο, ο οποίος είναι "ο νέος Κουρμενταλάς!" και κάτι πεταμένους οι οποίοι είναι αρκετά undergound ποιητές οπότε τους στηρίζουμε. Φυσικά και στηρίζεις διάφορα συγκροτήματα από άλλα είδη μουσικής λιγότερο γνωστά, αρκεί να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ=ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ=ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΗΘΙΝΟ

Αυτός ο απλός αλγόριθμος είναι μέρος της ζωής σου. Κάποιοι επιχείρησαν να στον κάνουν πιο περίπλοκο αλλά κράσαρες οπότε το άφησαν.

Ε, το msn σου και το fb σου τα γεμίζεις με στίχους όπως

"Σάπια λόγια και ιδέες και η πουτανιά σαν αρετή και μετά τα 15 η παρθενιά είναι ντροπή"

"Δίχως σπαθί με επιμονή και ξυράφι φωνή, ονειρεύομαι αντίσταση στην υποταγή
να μην με βγάλει ψεύτη ο χρόνος μην είμαι μόνος, γόνος της αμφισβήτησης επόμενο ο πόνος"

"♬♪♬♩Είναι του prozac η γενιά...♬♪♬♩"

κλπ κλπ

Πού θέλω να καταλήξω; Επειδή πολύ κάθισα σ αυτήν την κατηγορία και αντί να την κράξω απλά την περιέγραψα να σου πω φίλε μου ότι αρχίδια ψαγμένος είσαι. Ούτε αιτιολόγηση ούτε τίποτα. Αυτά τα λίγα για να σου ισοπεδωθεί ο εγωισμός.

Με εκτίμηση,
Tom Unit



"Όταν κάθεσαι απαθές με βλέμμα αχαλίνωτο και αδυσώπητο είσαι πολύ ερωτεύσιμος"

Και κάπου εδώ, εγώ αναρωτιέμαι γιατί το μάθημα της έκθεσης να μην είναι όπως παλιά; Που όποιος ήξερε μόνο έγραφε; Μιλάω για την εποχή με τις δέσμες. Πάρε ένα θέμα χ, και γράψε όσες παπαριές θες πάνω σ αυτό. Γράφεις ωραία; Καλώς. Γράφεις απαίσια; Κρίμα, η Ιερατική σχολή έχει γεμίσει πρέπει να πας αλλού να γραφτείς.
Σήμερα ο κάθε τελευταίος που μέχρι χθες το μόνο βιβλίο που χε διαβάσει είναι το manual του GTA έχει την ευκαιρία να μάθει 10 τυποποιημένες ατάκες σε 10 διαφορετικά στάνταρ θέματα και να πάει και να γράψει έναν αξιόλογο βαθμό. Άντε, εντάξει, το ανέχομαι αυτό. Πες ότι έτσι βελτιώνονται και οι ικανότητες πάνω στην έκθεση όλων των μαθητών και μεθαύριο έχουμε μια καλύτερη κοινωνία, με παιδιά που μπορούν να σταθούν και...
ΑΡΧΙΔΙΑ!
ΝΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ:
Έχουμε ΣΚΑΤΑ που προσπαθούν να μάθουν 3-4 νέες λέξεις και να τις κοτσάρουν παντού.

Κάπου εδώ έχουμε το εγχειρίδιο του νουμπά σ αυτούς τους τομείς:

Έμαθες νέα λέξη; Ακούγεται ψαγμένη; Χώσε την όπου θες!

Έχεις την λέξη ιδιάζων π.χ. Δες τι μαγικά μπορείς να κάνεις με αυτή!

  • "Είμαι μια αρκετά ιδιάζουσα περίπτωση!"
  • "Είναι ιδιάζον το πως συμπεριφέρομαι σε μερικά άτομα."
  • "Περιβάλλομαι από ιδιάζοντα ανθρωπάκια που σιχαίνομαι!"
Υπάρχει και το combo. Εκεί θα χρησιμοποιείς δύο ψαγμένες λέξεις ή και τρεις στην ίδια πρόταση. Ή ΚΑΙ ΌΣΕΣ ΞΈΡΕΙΣ. ΙΔΟΥ:

"Όταν κάθεσαι απαθές με βλέμμα αχαλίνωτο και αδυσώπητο είσαι πολύ ερωτεύσιμος, αλλά αυτό αποτελεί γεωφανή τροχοπέδη στην ατελέσφορη ζωή μου καθώς η λεξιπενία σου σκοτώνει τον καρποφόρο μου κόσμο."

FATALITY!

Υπάρχει και cheat για πιο γρήγορα αποτελέσματα: Γράψε τα ανορθόγραφα με μηδαμινή σύνταξη!

Δεν θα πω kill em all. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί απλά κοιτάν το δέντρο αντί για το δάσος.



Τι να γαμήσεις ρε με το τυρογαριδάκι σου;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Το άκουγα στο δημοτικό. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και στο δημοτικό δεν μου ακούγονταν καθόλου offensive. Γιατί άραγε; Α ΝΑΙ! Μήπως γιατί μπορεί να είναι ΑΣΤΟΧΟ!;!
Δεν σου λέω ότι είμαι ο μέγας ψωλαράς. Μπορεί όντως να την περνάω από την τρύπα της βελόνας. Εσύ όμως δεν το ξέρεις. Οπότε μπορεί να μαι ψωλαράς.
Έστω λοιπόν ότι είμαι ψωλαράς. Ο Ανδρέας Ο Ψωλαράς! Θες να δεις πως θα νιώσω όταν μου πεις την από πάνω ατάκα; Θα σου φέρω αντιπαράδειγμα:
Είσαι συ η Μαρία η Βυζαρού. Κάτι βυζάρες να! Δημιουργούν ισχυρά βαρυτικά πεδία κλπ χιλιοειπωμένα. Τσακωνόμαστε. Γυρίζω και σου λέω "Τι να μας πεις και συ με τα κουκουτσάκια που χεις για βυζιά ρε!"

Ε, έτσι είναι και το 80% των αγοριών που τους το λες. Για πολλούς λόγους:
  1. Μικροψώληδες δεν υπάρχουν πολλοί. Και δεν μπορείς να πεις και μικροψώλη κάποιον μικρότερο των 13 ετών.
  2. Και να ναι μικροψώληδες μέσα τους νιώθουν μεγάλοι. No explanations.
  3. Νόμος του Murphy. Ισχύει και δω. Αν κάποιος μπορεί να είναι ψωλαράς θα είναι. Μην την ψάχνεις.
Ε, δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Φυσικά και δεν κρέμομαι μόνο σ αυτή την ατάκα. Υπάρχουν πάμπολλες ατάκες τέτοιου τύπου. Βαριέμαι να τις γράφω.




ΤΕΛΟΣ




ΥΓ. "Αυτοί απλά κοιτάν το δέντρο αντί για το δάσος." Πήγες να μου την πεις γι αυτό ε καριόλη; Ναι, εσένα περίμενα να μου πεις πόσο κλισέ ατάκα έκθεσης είναι. Βλαμάδι. Σχολιάσε το πόσο γαμάτος είμαι αν θες.

ΥΓ2. Το blogger τον παίρνει ασύστολα από την κωλάρα. Αλλιώς τα χω γράψει, αλλιώς εμφανίζονται. Γαμώ!

ΥΓ3. Ευχαριστώ την Ναταλία για δύο απ τις λέξεις στο τέτοιο με την έκθεση και τον Τάσο που μου διόρθωσε το μισό κείμενο.

ΥΓ 4. Πάρτε και μια ωραία εικόνα να γελάσει το χειλάκι σας:

Read more...
Ανώνυμος –   – (28 Απριλίου 2011 στις 11:04 π.μ.)  

ευτυχως το εσωσε η εικονα στο τελος

Δημοσίευση σχολίου

Μιλήστε μας, μην ντρέπεστε



  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP