Από το Blogger.

Ανδρέας Σντούπτρ, η σύντομη βιογραφία ενός καμμένου και μόνου Cowboy

Γειά σας!Σας καλοσωρίζουμε στο Κατακαμμένη Ρούμελη, ένα blog που αποτελείται κατά 3/4 από χαβαλέ και κατά 1/4 από κάτι σαν τα 3/4. Απώτερος σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να μείνετε με τα άντερα σας στο χέρι (μα από το γέλιο φυσικά!).
Σαν νεοσύστατα μέλη του blogger πιστεύω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εγώ και ο Φίλιππος είναι να ανεβάσουμε τις βιογραφίες μας προκειμένου να μας μάθετε καλύτερα. (Ναι ναι ξέρω, αυτήν την στιγμή έχετε στο ένα χέρι τα αρχίδια σας και στο άλλο το στυλό και ετοίμαζεστε να εξαπολύσετε το συγγραφικό σας ταλέντο, αλλά όπως λέν και στο χωριό μου, τέσπα).

Ο Ανδρέας Πολυδεύκης Σντουπτρ (εκ του αγγλικού sduptr) του Βαλτάζαρ και της Σαπφούς, γνωστός στα λιμέρια του ΕσύΣωλήνα ως kritikosthrilos, γεννήθηκε το 675 μ.Χ (Φήμες λένε για το 666, ωστόσο δεν έχουν εξακριβωθεί) στον Ωρίωνα. Ανιψιός του Τάλου και υπερήφανος πατέρας του Τσακ Νόρις και του Γεώργιου Αποσπερίτη.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, ενώ επίσημα καταγράφεται ως ΕΛληνας, ο ίδιος έχει πολιτογραφηθεί Καζανιώτης. Σήμερα ζει στο φτωχικό του, στο Ιερόξυλο (αγγλικιστί Hollywood) μαζί με την γυναίκα του,Catwoman και τους επτά νάνους.

“Δόξα και τιμή σε αυτόν τον ένδοξο ιστιότοπο!”

-Σντουπτρ για το kammeniroumeli.blogspot.com

Παιδικά χρόνια:

Ο Σντουπτρ γεννήθηκε στον πλανήτη Ωρίωνα από πατέρα Αρειανό και μητέρα Νεοζηλανδή. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε η Σαπφώ με το διαστημικό της λεωφορείο όπως πήγαινε στο Σούπερουάου Μάρκετ σχεδόν απέβαλλε και ενώ βρισκόταν στον Πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης. Τότε αποβλήθηκε και ο Σντούπτρ με κόκκινη κάρτα, από την γέννηση του φαινόταν ότι αυτό το παιδί θα άλλαζε τα πάντα στο Σύμπαν που διέμενε.

Στα 3 του (χρόνια) και ενώ είχε χωρίσει από την πρώτη του σχέση, την Άννα Βίσση, μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στον Άλφα Κενταύρου, ο οποίος έχει πολύ καλές επαφές με τον Άλφα TV. Εκεί έμαθε την τέχνη του Σταρχιδ*σμού καθώς και τα μυστικά του. Στα 5 του και ενώ είχε μάθει ήδη να μιλάει 231 γλώσσες, έπιασε δουλειά σαν διερμηνέας στον ΟΗΔΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Διαπλανητικών Εθνών) για να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την οικογένεια του. Δυστυχώς όμως η τύχη του έπαιξε άγριο παιχνίδι. Μια παγωμένη μέρα του Ιούλη και ενώ έπαιζε χιονοπόλεμο στην παραλία με την τότε γυναίκα του, Δέσποινα Μαλέα και τα τρία γουρουνάκια ήρθε ο Darth Vader και τον προκάλεσε σε μια μονομαχία YuGiOh. Ο Σντουπτρ δέχτηκε, ωστόσο ο Darth με τον Pikachu στο ενεργητικό του νίκησε με 5-4 τον Σντουπτρ που έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το πρώτο δευτερόλεπτο και την αποβολή του Optimus Prime, που στοίχισε στην ομάδα.

Μετά από τον ήττα του αυτή, ο Σντουπτρ μετακόμισε στον Nibiru όπου μεταστράφηκε στην Θρησκεία του, τον Ωχαδερφισμό. Τα βάσανα του όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ένας άνθρωπος, ονόματι Λιακόπουλος, βάλθηκε να δυσφημήσει στο έπακρον την φυλή του Σντουπτρ, αναφερόμενος σε αυτήν με διάφορα γελοία ονόματα όπως Νεφελίμ,Ελωχίμ,Βριλ,Λαμόγια και άλλα.Ο Βαλτάσαρ μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση αυτή, μεταμορφώθηκε σε Super Sayan 9 και με Kamekameha τον έστειλε εκεί που δούλευε αρχικά, καθαρίστρια στο ΝΑΤΟ.

Όταν απαθανάτισε την σκηνή αυτή ο Σντουπτρ, με το Sony Ericsson W595 που είχε στην τσέπη του, παρακάλεσε τον πατέρα του να του μάθει την τεχνική αυτή. Ο πατέρας του του είπε: «Super Sayan δεν γίνεσαι, γεννιέσαι».Ο Σντουπτρ έπειτα από τεστ DNA είδε ότι ήταν παιδί του Πασχάλη και εκτός αυτού ότι δεν είχε μέσα στο αίμα του ούτε τον Ιχώρ (που τον έβαλε με μετάγγιση αίματος αργότερα) άλλα ούτε και Σούπερ Αμόλυβδη,το στοιχείο για να γίνει Σούπερ Σάγιαν. Κάπου εκεί έκανε Donate και τον έκαναν και Super Sayan, μέχρι που βαρέθηκε και έγινε Action Man.

Στα 10 και ενώ βαρέθηκε στον Nibiru, όπου τιμήθηκε ως Θεός του Ωχαδερφισμού (κάθε χρόνο στις 30/2 τελείται εορτή προς τιμήν του), μετακόμισε στο εσωτερικό της Γης, με απώτερο σκοπό να λιώσει τους πάγους και να λύσει το πρόβλημα της Λειψυδρίας, της τρίτης γυναίκας του, η οποία έπασχε από λόξυγκα. Εκεί μέσα η Λειψυδρία και ο Ανδρέας έκαναν το πρώτο τους παιδί τον Γεώργιο Αποσπερίτη. Ο Ανδρέας από την χαρά του μοίρασε πουράκια Caprice στους παρευρισκόμενους και για να το γιορτάσουν κήρυξαν την Ναυμαχία της Σαλαμίνας όπου η μάχη έγινε μεταξύ ενός Πέρση και ενός Πρόπερση με διαιτητή τον Φέτος. Ωστόσο, μετά από 3 χρόνια την έληξε την Μονομαχία, ο Δύσις Σπάρτααργκ με την πρόφαση ότι έχει μεγάλο μούσι.

Εφηβική ζωή:

Στα 14 του και ενώ βαριόταν είπε να πάει στο ΕΛλαδιστάν και ποιο συγκεκριμένα στην ΕΛευσίνα μέσω της πτήσης πού τελούσε εκείνη την ώρα το ΕΛφσμποργκ, ΕΛφσμποργκ – ΕΛ. Βενιζέλος, έκανε και μια σύντομη στάση σε ένα περίπτερο στην ΕΛασσόνα για να αγοράσει το ΕΛandDecoracion που είχε αφιέρωμα στο ΕΛ Ντοράδο και δώρο Πατέ ΕΛιάς. Για κάποιο λόγο μετά από ένα σοκ που υπέστη, έγινε ΕΛ.. Εκεί γνώρισε τον κολλητό του, Gothnowe με τον οποίο κατάφεραν να κυκλίσουν ένα τετράγωνο, καθώς και να φτιάξουν το πρώτο δίγωνο.

Κάπου στα 17 του και ενώ βρίσκεται σε ταξίδι αναψυχής στην Κωλοπετεινίτσα, γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, την Catwoman με την οποία έκαναν πολλά γατάκια, καθώς και τον Τσακ Νόρις.

Ενήλικη ζωή και η δόξα:

Στα 20 του και ενώ είχε συμμετάσχει στον Πόλεμο των Άστρων, ο Σντουπτρ έπαιξε μονό αγώνα μπάσκετ με τον Ιουστινιανό και νίκησε και έτσι πήρε την Πόλη και την πήγε σπίτι του, όπου αργότερα του την έκλεψε ο Ομάρ Σαρίφ (λένε ότι ήταν 14:53 πμ όταν συνέβη). Ο καημός του ήταν βαρύς. Από την πικρία του αποχωρίστηκε για λίγο καιρό την γυναίκα του και κλείστηκε ως μοναχός επιχειρηματίας στην Άγιο Όρος Α.Ε.. Μετά από μια μέρα και 20 λεπτά και αφού αποκόμισε ένα σεβαστό ποσό (έμπιστες πηγές, λέγε με Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρουν ότι τα κέρδη άγγιζαν τα 845,33 $) αποφάσισε να επανέλθει στα εγκόσμια και αφού άφησε έγκυος την Madonna πήγε από το σπίτι του τρίχρονου τότε υιού του, Τσακ Νόρις, για να του πει να βγει έξω και να πει ότι το παιδί είναι δικό του. Τελικά την νύφη την πλήρωσε ο Μίκυ Μάους.

Ο Σντουπτρ φημίζεται για την φιλανθρωπία του. Ένα σημαντικό του έργο ήταν η άδεια που έδωσε στον Einstein να χρησιμοποιήσει την Θεωρία της Σχετικότητας ως δικιά του. Κάπου εκεί ένας κοντός μοντελοπνίχτης τον κατηγόρησε για κατάχρηση εξουσίας και ο Τσακ του έριξε μια Στριφογυριστή Κλωτσιά και τον έστειλε στα Γιάννενα όπου διετέλεσε Πρόεδρος (λέμε τώρα). Κάπου στα 23 έγινε Διαπλανητικά γνωστός όταν πήγε με τους 2 υιούς του στην άκρη του σύμπαν και με ένα φύσημα έκαναν το Σύμπαν να διαστέλλετε.

Στα 26 του, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που τον πάτησε το Φεγγάρι, άγνωστο το πώς!

Στα 27 του, έγινε το πρώτο ων που νίκησε τον Τζακ Μπάουερ.

Στα 29 του, ψηφίστηκε ως το ισχυρότερο ων στο Υπερπέραν ξεπερνώντας ακόμα και τον Μούση!

Στα 30 του είχε μια σύντομη σχέση με την Marilyn Monroe, ύστερα από τρεις μέρες την χώρισε, εκείνη και καλά αυτοκτόνησε. Η αλήθεια όμως είναι μια κυρίες και κύριοι. Οι Marilyn δεν πέθανε! Μερικοί λένε ότι ζει ακόμα με την επονομασία Marilyn Manson ενώ άλλοι λένε πως πίσω από τον Ηλία Ψινάκη κρύβεται η Marilyn!

Sduptr, Αποσπερίτης, Νόρις και Gothnowe (SANG):

Στα 32 και ενώ πλέον έχει καταξιωθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου ως «Ο επιθετικός με τις περισσότερες αποκρούσεις πέναλτι»,αγωνιζόμενος στον Αστέρα Κωλοπετεινίτσας, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστήριο γιατί βαριόταν. Αρχικά πήρε τον Αποσπερίτη, τον Gothnowe, την Άννα Γούλα, τον Pikachu και τον Optimus Prime και έκαναν τους (S.A.G.A.P.O) για τους οποίους εξέφρασε ο Μιχάλης Ρακιντζής την αγάπη του στην Eurovision του 2002. Ωστόσο μετά από 13 album και πωλήσεις που άγγιζαν σε έσοδα τα 45 πεντάκις $ είδαν ότι το πράμα δεν προχωράει και έτσι οι τρεις οι τελευταίοι αποχώρησαν. Ωστόσο μπήκε στο group ο Τσακ Νόρις ο οποίος πρόσφατα είχε νικήσει Darth Vadel και πήρε εκδίκηση για τον πατέρα του και μιας και πλέον δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν έκαναν τους SANG το πρώτο μουσικό συγκρότημα που έπαιζε βουβή μουσική. Οι πωλήσεις των album ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με το πρώτο τους να γίνεται 76Χ Πλατινένιο, το Δεύτερο 78Χ Πλατινένιο ενώ το Τρίτο και τελευταίο, περιορίστηκε στα 999.999.999 αντίτυπα (ούτε καν ένα δις!)

Τελικά το group μετά από μια ενδεκαήμερη πορεία αποφάσισε να χωρίσει.

Η τετράδα σήμερα:

Ο Τσακ Νόρις αποχώρησε από την μουσική σκηνή, εκτός από τις στιγμές που βαριέται όπου βγαίνει έξω με μια άσπρη μάσκα και δηλώνει ότι είναι ο Michael Jackson(πρόσφατα επειδή βαρέθηκε, είπε ότι πέθανε). Ο Αποσπερίτης κάνει καριέρα ως ρακοσυλλέκτης. Τέλος, ο Sduptr και ο Gothnowe ζούνε μια ήρεμη ζωή στα άδυτα του Διαδικτύου.

Μερικές αλήθειες για τον Σντουπτρ:

1. Ο Σντουπτρ έμαθε στον Τσακ να μετράει ως το άπειρο.

2. Ο Σντουπτρ ξέρει τις «Άγνωσται βουλαί του Κυρίου»

3. Στον Σντουπτρ δεν πιάνουν οι ευχές του Ξέρετε-ποιού (Κων. Μητσ**ακη)

4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι γιατί του το έχει απαγορεύσει ο πατέρας του

5. Ο Σντουπτρ είναι Dj (λέμε τώρα)

6. Ο Σντουπτρ ξέρει τα πρώτα 25.567 ψηφία του αριθμού π .Τα υπόλοιπα βαριέται να τα μάθει!

7. Ο Σντουπτρ ξέρει για ποιον θα υποφέρεις

8. Ο Σντουπτρ ξέρει τι ψυχή θα παραδώσεις

9. Όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά ,ο Σντουπτρ έδινε στην ίδια τιμή 1+1 δώρο.

10. Ο Γιάννης Πλούταρχος στην αρχή τραγουδούσε “Τι να σου κάνω που δεν είμαι ο Σντουπτρ” ,αλλά ο Σντουπτρ ζήτησε δικαιώματα και έτσι το άλλαξε.

11. Προς όσους παίζουν GTA σε PC:Πατήστε στο κεντρικό μενού την λέξη sduptr και δείτε τι βγαίνει!

12. Ο Σντουπτρ είναι ο Πολέμαρχος του Θεού

13.Ο Σντουπτρ κύκλισε το τετράγωνο (μαζί με τον Gothnowe)

14. Ο Σντουπτρ μπορεί να σχεδιάσει δίγωνο ( μαζί με τον Gothnowe)

15. Ο Σντουπτρ ορίζει πότε θα ανέβουν τα άρθρα κάθε μέρα στο Καζάνι

16. Ο Τσακ Νόρις μπορεί και κάνει κύκλο με 300 μοίρες ,ο sduptr τα καταφέρνει και με 273

17. Μέχρι πρότινος ο Μπαμπούλας κοιτούσε στην ντουλάπα μήπως κρύβεται ο Νόρις, καθώς και κάτω από το κρεβάτι μήπως είναι ο Μούσης. Τώρα κοιμάται ήσυχος, αφού ο Σντουπτρ τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

18. Ο Σντουπτρ ξέρει ποιός είναι ο Urfurshlaag

19. Ο Σντουπτρ μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του

20. Ο Σντουπτρ ξεπαρθένιασε την Madonna. Δύο φορές!

Έχουν πει για τον Σντουπτρ:


“What da fack ar u doing thear?”

-Ο 50 Cent όταν o Σντουπτρ του έδωσε 50$ φιλοδώρημα


“Σκουπίσου”

-Σαπφώ στον Σντουπτρ


“Αν η μ***κια ήταν εργόχειρο, θα είχες κάνει την προίκα σου”

-Gothnowe όταν ο Σντουπτρ έριξε τους Δίδυμους Πύργους


رجل ليس لممارسة الجنس تبييض؟

-Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν ο Σντουπτρ του είπε να παραδοθεί


“I did black eyes to see you!”

-Ένας ηλίθιος


“Μπαμπά, πιάσε!”

-Τσακ Νόρις στον Σντουπτρ όταν έπαιζαν με τους πλανήτες της Ανδρομέδας”

...και έπεται η βιογραφία του Φίλιππου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΣΝΤΟΥΠΤΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ.

Credits: Ο Αποσπερίτης είναι πρόσωπο της φαντασίας του Gnyahaha από το kamenoi.gr

Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Γειά σας!Σας καλοσωρίζουμε στο Κατακαμμένη Ρούμελη, ένα blog που αποτελείται κατά 3/4 από χαβαλέ και κατά 1/4 από κάτι σαν τα 3/4. Απώτερος σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να μείνετε με τα άντερα σας στο χέρι (μα από το γέλιο φυσικά!).
Σαν νεοσύστατα μέλη του blogger πιστεύω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εγώ και ο Φίλιππος είναι να ανεβάσουμε τις βιογραφίες μας προκειμένου να μας μάθετε καλύτερα. (Ναι ναι ξέρω, αυτήν την στιγμή έχετε στο ένα χέρι τα αρχίδια σας και στο άλλο το στυλό και ετοίμαζεστε να εξαπολύσετε το συγγραφικό σας ταλέντο, αλλά όπως λέν και στο χωριό μου, τέσπα).

Ο Ανδρέας Πολυδεύκης Σντουπτρ (εκ του αγγλικού sduptr) του Βαλτάζαρ και της Σαπφούς, γνωστός στα λιμέρια του ΕσύΣωλήνα ως kritikosthrilos, γεννήθηκε το 675 μ.Χ (Φήμες λένε για το 666, ωστόσο δεν έχουν εξακριβωθεί) στον Ωρίωνα. Ανιψιός του Τάλου και υπερήφανος πατέρας του Τσακ Νόρις και του Γεώργιου Αποσπερίτη.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, ενώ επίσημα καταγράφεται ως ΕΛληνας, ο ίδιος έχει πολιτογραφηθεί Καζανιώτης. Σήμερα ζει στο φτωχικό του, στο Ιερόξυλο (αγγλικιστί Hollywood) μαζί με την γυναίκα του,Catwoman και τους επτά νάνους.

“Δόξα και τιμή σε αυτόν τον ένδοξο ιστιότοπο!”

-Σντουπτρ για το kammeniroumeli.blogspot.com

Παιδικά χρόνια:

Ο Σντουπτρ γεννήθηκε στον πλανήτη Ωρίωνα από πατέρα Αρειανό και μητέρα Νεοζηλανδή. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε η Σαπφώ με το διαστημικό της λεωφορείο όπως πήγαινε στο Σούπερουάου Μάρκετ σχεδόν απέβαλλε και ενώ βρισκόταν στον Πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης. Τότε αποβλήθηκε και ο Σντούπτρ με κόκκινη κάρτα, από την γέννηση του φαινόταν ότι αυτό το παιδί θα άλλαζε τα πάντα στο Σύμπαν που διέμενε.

Στα 3 του (χρόνια) και ενώ είχε χωρίσει από την πρώτη του σχέση, την Άννα Βίσση, μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στον Άλφα Κενταύρου, ο οποίος έχει πολύ καλές επαφές με τον Άλφα TV. Εκεί έμαθε την τέχνη του Σταρχιδ*σμού καθώς και τα μυστικά του. Στα 5 του και ενώ είχε μάθει ήδη να μιλάει 231 γλώσσες, έπιασε δουλειά σαν διερμηνέας στον ΟΗΔΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Διαπλανητικών Εθνών) για να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την οικογένεια του. Δυστυχώς όμως η τύχη του έπαιξε άγριο παιχνίδι. Μια παγωμένη μέρα του Ιούλη και ενώ έπαιζε χιονοπόλεμο στην παραλία με την τότε γυναίκα του, Δέσποινα Μαλέα και τα τρία γουρουνάκια ήρθε ο Darth Vader και τον προκάλεσε σε μια μονομαχία YuGiOh. Ο Σντουπτρ δέχτηκε, ωστόσο ο Darth με τον Pikachu στο ενεργητικό του νίκησε με 5-4 τον Σντουπτρ που έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το πρώτο δευτερόλεπτο και την αποβολή του Optimus Prime, που στοίχισε στην ομάδα.

Μετά από τον ήττα του αυτή, ο Σντουπτρ μετακόμισε στον Nibiru όπου μεταστράφηκε στην Θρησκεία του, τον Ωχαδερφισμό. Τα βάσανα του όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ένας άνθρωπος, ονόματι Λιακόπουλος, βάλθηκε να δυσφημήσει στο έπακρον την φυλή του Σντουπτρ, αναφερόμενος σε αυτήν με διάφορα γελοία ονόματα όπως Νεφελίμ,Ελωχίμ,Βριλ,Λαμόγια και άλλα.Ο Βαλτάσαρ μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση αυτή, μεταμορφώθηκε σε Super Sayan 9 και με Kamekameha τον έστειλε εκεί που δούλευε αρχικά, καθαρίστρια στο ΝΑΤΟ.

Όταν απαθανάτισε την σκηνή αυτή ο Σντουπτρ, με το Sony Ericsson W595 που είχε στην τσέπη του, παρακάλεσε τον πατέρα του να του μάθει την τεχνική αυτή. Ο πατέρας του του είπε: «Super Sayan δεν γίνεσαι, γεννιέσαι».Ο Σντουπτρ έπειτα από τεστ DNA είδε ότι ήταν παιδί του Πασχάλη και εκτός αυτού ότι δεν είχε μέσα στο αίμα του ούτε τον Ιχώρ (που τον έβαλε με μετάγγιση αίματος αργότερα) άλλα ούτε και Σούπερ Αμόλυβδη,το στοιχείο για να γίνει Σούπερ Σάγιαν. Κάπου εκεί έκανε Donate και τον έκαναν και Super Sayan, μέχρι που βαρέθηκε και έγινε Action Man.

Στα 10 και ενώ βαρέθηκε στον Nibiru, όπου τιμήθηκε ως Θεός του Ωχαδερφισμού (κάθε χρόνο στις 30/2 τελείται εορτή προς τιμήν του), μετακόμισε στο εσωτερικό της Γης, με απώτερο σκοπό να λιώσει τους πάγους και να λύσει το πρόβλημα της Λειψυδρίας, της τρίτης γυναίκας του, η οποία έπασχε από λόξυγκα. Εκεί μέσα η Λειψυδρία και ο Ανδρέας έκαναν το πρώτο τους παιδί τον Γεώργιο Αποσπερίτη. Ο Ανδρέας από την χαρά του μοίρασε πουράκια Caprice στους παρευρισκόμενους και για να το γιορτάσουν κήρυξαν την Ναυμαχία της Σαλαμίνας όπου η μάχη έγινε μεταξύ ενός Πέρση και ενός Πρόπερση με διαιτητή τον Φέτος. Ωστόσο, μετά από 3 χρόνια την έληξε την Μονομαχία, ο Δύσις Σπάρτααργκ με την πρόφαση ότι έχει μεγάλο μούσι.

Εφηβική ζωή:

Στα 14 του και ενώ βαριόταν είπε να πάει στο ΕΛλαδιστάν και ποιο συγκεκριμένα στην ΕΛευσίνα μέσω της πτήσης πού τελούσε εκείνη την ώρα το ΕΛφσμποργκ, ΕΛφσμποργκ – ΕΛ. Βενιζέλος, έκανε και μια σύντομη στάση σε ένα περίπτερο στην ΕΛασσόνα για να αγοράσει το ΕΛandDecoracion που είχε αφιέρωμα στο ΕΛ Ντοράδο και δώρο Πατέ ΕΛιάς. Για κάποιο λόγο μετά από ένα σοκ που υπέστη, έγινε ΕΛ.. Εκεί γνώρισε τον κολλητό του, Gothnowe με τον οποίο κατάφεραν να κυκλίσουν ένα τετράγωνο, καθώς και να φτιάξουν το πρώτο δίγωνο.

Κάπου στα 17 του και ενώ βρίσκεται σε ταξίδι αναψυχής στην Κωλοπετεινίτσα, γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, την Catwoman με την οποία έκαναν πολλά γατάκια, καθώς και τον Τσακ Νόρις.

Ενήλικη ζωή και η δόξα:

Στα 20 του και ενώ είχε συμμετάσχει στον Πόλεμο των Άστρων, ο Σντουπτρ έπαιξε μονό αγώνα μπάσκετ με τον Ιουστινιανό και νίκησε και έτσι πήρε την Πόλη και την πήγε σπίτι του, όπου αργότερα του την έκλεψε ο Ομάρ Σαρίφ (λένε ότι ήταν 14:53 πμ όταν συνέβη). Ο καημός του ήταν βαρύς. Από την πικρία του αποχωρίστηκε για λίγο καιρό την γυναίκα του και κλείστηκε ως μοναχός επιχειρηματίας στην Άγιο Όρος Α.Ε.. Μετά από μια μέρα και 20 λεπτά και αφού αποκόμισε ένα σεβαστό ποσό (έμπιστες πηγές, λέγε με Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρουν ότι τα κέρδη άγγιζαν τα 845,33 $) αποφάσισε να επανέλθει στα εγκόσμια και αφού άφησε έγκυος την Madonna πήγε από το σπίτι του τρίχρονου τότε υιού του, Τσακ Νόρις, για να του πει να βγει έξω και να πει ότι το παιδί είναι δικό του. Τελικά την νύφη την πλήρωσε ο Μίκυ Μάους.

Ο Σντουπτρ φημίζεται για την φιλανθρωπία του. Ένα σημαντικό του έργο ήταν η άδεια που έδωσε στον Einstein να χρησιμοποιήσει την Θεωρία της Σχετικότητας ως δικιά του. Κάπου εκεί ένας κοντός μοντελοπνίχτης τον κατηγόρησε για κατάχρηση εξουσίας και ο Τσακ του έριξε μια Στριφογυριστή Κλωτσιά και τον έστειλε στα Γιάννενα όπου διετέλεσε Πρόεδρος (λέμε τώρα). Κάπου στα 23 έγινε Διαπλανητικά γνωστός όταν πήγε με τους 2 υιούς του στην άκρη του σύμπαν και με ένα φύσημα έκαναν το Σύμπαν να διαστέλλετε.

Στα 26 του, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που τον πάτησε το Φεγγάρι, άγνωστο το πώς!

Στα 27 του, έγινε το πρώτο ων που νίκησε τον Τζακ Μπάουερ.

Στα 29 του, ψηφίστηκε ως το ισχυρότερο ων στο Υπερπέραν ξεπερνώντας ακόμα και τον Μούση!

Στα 30 του είχε μια σύντομη σχέση με την Marilyn Monroe, ύστερα από τρεις μέρες την χώρισε, εκείνη και καλά αυτοκτόνησε. Η αλήθεια όμως είναι μια κυρίες και κύριοι. Οι Marilyn δεν πέθανε! Μερικοί λένε ότι ζει ακόμα με την επονομασία Marilyn Manson ενώ άλλοι λένε πως πίσω από τον Ηλία Ψινάκη κρύβεται η Marilyn!

Sduptr, Αποσπερίτης, Νόρις και Gothnowe (SANG):

Στα 32 και ενώ πλέον έχει καταξιωθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου ως «Ο επιθετικός με τις περισσότερες αποκρούσεις πέναλτι»,αγωνιζόμενος στον Αστέρα Κωλοπετεινίτσας, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστήριο γιατί βαριόταν. Αρχικά πήρε τον Αποσπερίτη, τον Gothnowe, την Άννα Γούλα, τον Pikachu και τον Optimus Prime και έκαναν τους (S.A.G.A.P.O) για τους οποίους εξέφρασε ο Μιχάλης Ρακιντζής την αγάπη του στην Eurovision του 2002. Ωστόσο μετά από 13 album και πωλήσεις που άγγιζαν σε έσοδα τα 45 πεντάκις $ είδαν ότι το πράμα δεν προχωράει και έτσι οι τρεις οι τελευταίοι αποχώρησαν. Ωστόσο μπήκε στο group ο Τσακ Νόρις ο οποίος πρόσφατα είχε νικήσει Darth Vadel και πήρε εκδίκηση για τον πατέρα του και μιας και πλέον δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν έκαναν τους SANG το πρώτο μουσικό συγκρότημα που έπαιζε βουβή μουσική. Οι πωλήσεις των album ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με το πρώτο τους να γίνεται 76Χ Πλατινένιο, το Δεύτερο 78Χ Πλατινένιο ενώ το Τρίτο και τελευταίο, περιορίστηκε στα 999.999.999 αντίτυπα (ούτε καν ένα δις!)

Τελικά το group μετά από μια ενδεκαήμερη πορεία αποφάσισε να χωρίσει.

Η τετράδα σήμερα:

Ο Τσακ Νόρις αποχώρησε από την μουσική σκηνή, εκτός από τις στιγμές που βαριέται όπου βγαίνει έξω με μια άσπρη μάσκα και δηλώνει ότι είναι ο Michael Jackson(πρόσφατα επειδή βαρέθηκε, είπε ότι πέθανε). Ο Αποσπερίτης κάνει καριέρα ως ρακοσυλλέκτης. Τέλος, ο Sduptr και ο Gothnowe ζούνε μια ήρεμη ζωή στα άδυτα του Διαδικτύου.

Μερικές αλήθειες για τον Σντουπτρ:

1. Ο Σντουπτρ έμαθε στον Τσακ να μετράει ως το άπειρο.

2. Ο Σντουπτρ ξέρει τις «Άγνωσται βουλαί του Κυρίου»

3. Στον Σντουπτρ δεν πιάνουν οι ευχές του Ξέρετε-ποιού (Κων. Μητσ**ακη)

4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι γιατί του το έχει απαγορεύσει ο πατέρας του

5. Ο Σντουπτρ είναι Dj (λέμε τώρα)

6. Ο Σντουπτρ ξέρει τα πρώτα 25.567 ψηφία του αριθμού π .Τα υπόλοιπα βαριέται να τα μάθει!

7. Ο Σντουπτρ ξέρει για ποιον θα υποφέρεις

8. Ο Σντουπτρ ξέρει τι ψυχή θα παραδώσεις

9. Όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά ,ο Σντουπτρ έδινε στην ίδια τιμή 1+1 δώρο.

10. Ο Γιάννης Πλούταρχος στην αρχή τραγουδούσε “Τι να σου κάνω που δεν είμαι ο Σντουπτρ” ,αλλά ο Σντουπτρ ζήτησε δικαιώματα και έτσι το άλλαξε.

11. Προς όσους παίζουν GTA σε PC:Πατήστε στο κεντρικό μενού την λέξη sduptr και δείτε τι βγαίνει!

12. Ο Σντουπτρ είναι ο Πολέμαρχος του Θεού

13.Ο Σντουπτρ κύκλισε το τετράγωνο (μαζί με τον Gothnowe)

14. Ο Σντουπτρ μπορεί να σχεδιάσει δίγωνο ( μαζί με τον Gothnowe)

15. Ο Σντουπτρ ορίζει πότε θα ανέβουν τα άρθρα κάθε μέρα στο Καζάνι

16. Ο Τσακ Νόρις μπορεί και κάνει κύκλο με 300 μοίρες ,ο sduptr τα καταφέρνει και με 273

17. Μέχρι πρότινος ο Μπαμπούλας κοιτούσε στην ντουλάπα μήπως κρύβεται ο Νόρις, καθώς και κάτω από το κρεβάτι μήπως είναι ο Μούσης. Τώρα κοιμάται ήσυχος, αφού ο Σντουπτρ τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

18. Ο Σντουπτρ ξέρει ποιός είναι ο Urfurshlaag

19. Ο Σντουπτρ μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του

20. Ο Σντουπτρ ξεπαρθένιασε την Madonna. Δύο φορές!

Έχουν πει για τον Σντουπτρ:


“What da fack ar u doing thear?”

-Ο 50 Cent όταν o Σντουπτρ του έδωσε 50$ φιλοδώρημα


“Σκουπίσου”

-Σαπφώ στον Σντουπτρ


“Αν η μ***κια ήταν εργόχειρο, θα είχες κάνει την προίκα σου”

-Gothnowe όταν ο Σντουπτρ έριξε τους Δίδυμους Πύργους


رجل ليس لممارسة الجنس تبييض؟

-Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν ο Σντουπτρ του είπε να παραδοθεί


“I did black eyes to see you!”

-Ένας ηλίθιος


“Μπαμπά, πιάσε!”

-Τσακ Νόρις στον Σντουπτρ όταν έπαιζαν με τους πλανήτες της Ανδρομέδας”

...και έπεται η βιογραφία του Φίλιππου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΣΝΤΟΥΠΤΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ.

Credits: Ο Αποσπερίτης είναι πρόσωπο της φαντασίας του Gnyahaha από το kamenoi.gr

Συντάχθηκε από: Ανδρέας

Read more...
Ανώνυμος –   – (4 Οκτωβρίου 2009 στις 7:12 π.μ.)  

Εξαιρετική Βιογραφία που οπως και του Gotnowe ειναι απολυτως frikipaideia-compatible. Μου θυμιζει πολύ το ύφος δυο αλλων γνωστών προσωπικοτήτων, του Ντέμη Γκαντέμη και του Κριστομπάλ Κολόφαρντου. Την βιογραφία του τελευταιου συνέγραψε η αφεντιά μου. Ριχτε μια ματιά αν θέλετε:

Viografia Kristompal

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 π.μ.)  

Για σε παρακαλώ!Εμείς την τιμάμε την Φρικηπαίδεια! Αυτή μας έδωσε τα φόντα, ουτώς ώστε σήμερα να είμαστε άρτια προετοιμασμένοι και καμμένοι προκειμένου να αποδώσουμε το μέγιστο δυνατόν να γράψουμε δυο μαλ...εεεε γκουχου-γκουχου υπέροχες βιογραφίες.
Φυσικά και είχα ήδη διαβάσει τον Κωλόφαρδο. Σοβαρά είναι δικιά σου;

Ανώνυμος –   – (4 Οκτωβρίου 2009 στις 1:42 μ.μ.)  

Ω..τι τιμή. Ναι ο Κριστομπάλ είναι ολοδική μου δημιουργία (αν θέλετε μπορώ να ποστάρω στο talk page ως χρήστης "Zeneral"). Το μονο για το οποίο αμφιβάλλω είναι αν και κατά ποσον ο κόσμος έχει πιασει οτι το ονομα προέρχεται απο το Κριστομπάλ Κολόν. Τσπ

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (4 Οκτωβρίου 2009 στις 2:13 μ.μ.)  

Ε...μαλλον δεν το χει πιασει κανεις :$ αν κρινω απο μενα τουλαχιστον...Οσο για τα αρθρα ισως αξιωθουμε καποτε να τα δανεισουμε στο φρικηπαιδια :D!!

Ανώνυμος –   – (20 Ιανουαρίου 2010 στις 6:00 π.μ.)  

Μαγκες, τι γινεται αν πατησουμε STUPDR sto GTA...?
Βαριεμαι (vrm) να το στηνω τωρα... :P

Δημοσίευση σχολίου

Μιλήστε μας, μην ντρέπεστε



  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP