Από το Blogger.

Φίλιππος - gothnowe, η σύντομη βιογραφία του άλλου καμμένου και μόνου Cowboy

GOTHNOWE - ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γεννήθηκε κάπου στον 7ο αιώνα π.Χ. στο Hotel California, κοντά στον Α123Ι56 (τον μεγαλύτερο ήλιο του τότε σύμπαντος) με μητέρα την Αφροδίτη (από εκείνη πήρε την ομορφιά του) και πατέρα έναν μουσάτο τύπο που όλοι του έλεγαν: «Ουάου! Είσαι Θεός» και το εννοούσαν. Όταν γεννήθηκε είπε στον πατέρα του: «Θα σε ξεπεράσω!» κι έτσι κι έκανε. Ο πατέρας του, του έδειξε πώς να φτιάχνει έναν κόσμο σε 7 ημέρες (με παράδειγμα φυσικά), αλλά εκείνος κατάφερε στην ηλικία των 5 μηνών να φτιάξει 7 κόσμους σε μία ημέρα.

Όταν έγινε ενός έτους, έφτιαξε 12 μαριονέτες για να παίζει. Τις ονόμασε: Δία, Ποσειδώνα… κ.λπ. και για να μη νοιώθουν μοναξιά έφτιαξε και κάποιους υπηρέτες με λιγότερο μεράκι, βέβαια.

Έναν χρόνο αργότερα γνώρισε τον αντίζηλο του πατέρα του, ο οποίος μάλλον ήταν καταζητούμενος, καθώς είχε πολλά ονόματα (Σατανάς, Μουσταφερής, Lucifer κ.α.) και τον ανάγκασε να κάνουν μια συμφωνία στην οποία ο Διάβολος έβγαινε χαμένος καθώς πούλησε την ψυχή του στον Gothnowe έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει το ξενοδοχείο: «Η Κόλαση» το οποίο και έγινε πολυσύχναστο μέρος. Ωστόσο πήγε με τη γυναίκα του τη Lilith και του έδωσε τα περίφημα κέρατά του.

Σε ηλικία 5 χρόνων, ενώ έπαιζε με τα σπίρτα του πατέρα του τα έριξε κατά λάθος σε μια περιοχή ανάμεσα στα Σόδομα και τα Γόμορρα, αλλά πρόλαβε να προειδοποιήσει μόνον έναν πριν ξεσπάσει πυρκαγιά. Ο πατέρας του όμως, έχοντας κάνει αρκετά λάθη, είχε αρχίσει να χάνει την αξιοπιστία του. Έτσι για να τον βοηθήσει έστειλε στη Γη, έναν φίλο που τον είχε σαν αδελφό (εν ονόματι Χρήστο) αλλά επειδή ήταν ακόμη μικρός έκανε μερικά λάθη στην ορθογραφία του ονόματος. Τον φίλο του αυτόν όμως δεν τον δέχτηκαν όλοι και όταν τον σταύρωσαν και τον έστειλαν σπίτι του είπε: «Εγώ δεν ξαναπατάω εκεί! Είναι όλοι τους τρελοί!»

Έναν χρόνο μετά, έφτιαξε έναν πρόχειρο αναπτήρα και, αφού τον συνέδεσε με ένα πρόχειρο πηνίο (του οποίου τη σύνθεση έδειξε αργότερα σε έναν φίλο που άκουγε στο όνομα Τέσλα) με τάση 1.000.000.000 Βολτ, δημιούργησε το γνωστό σε όλους μας light saber. Επίσης, αφού χρησιμοποίησε μια οδοντογλυφίδα την έχωσε σε έναν βράχο και την ξέχασε εκεί. Όταν γύρισε να την πάρει δεν τη βρήκε και του είπαν πως την είχε πάρει κάποιος Αρθούρος. Τον πείραξε μεν, αλλά δεν θέλησε να το κάνει θέμα.

Στα 7 του, παίζοντας με τρία μαγνητάκια του ψυγείου του, τα πέταξε σε έναν πλανήτη εκεί κοντά και όταν προσγειώθηκαν σχημάτισαν ένα παράξενο τρίγωνο, που του άρεσε και το ονόμασε τρίγωνο των Βερμούδων (καθώς του θύμιζε ένα σχέδιο σε ένα παλιό του παντελόνι). Τον ίδιο χρόνο κατέβηκε στη Γη και έγινε κολλητλάρι με κάποιν Σταλόνε, αλλά όταν τσακωθήκαν για ένα διάστημα τον έφτυσε προσβλητικά. Η πράξη αυτή ονομάστηκε «το πρώτο φλέμα».

Στα επόμενα δύο χρόνια έκανε πολλές γνωριμίες. Γνώρισε τον Αϊνστάιν, τον Ναπολέοντα (από τον οποίο όμως έχασε μια φορά στο Stratego), μα πάνω απ’ όλα έγινε φίλος με ένα εξίσου σημαντικό ον: τον Παντοδύναμο Σντουπτρ, των οποίων η φιλία και κρατάει ακόμα. Μαζί έπαιζαν σκοποβολή, σημαδεύοντας με χαλίκια τη σελήνη (εξ ου και οι κρατήρες. Ο Σντουπτρ τον γνώρισε στους υπόλοιπους Ελ, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαρά και τον μύησαν στην τότε θρησκεία τους (τον θεό Αυνάν). Τότε γνώρισε και την πρώτη του γυναίκα, την αδερφή του Αλέξανδρου του Μέγα, η οποία ήταν γοργόνα, και με την οποία έκανε τον πρώτο του γιο, τον (Μ)Πέογουλφ. Αργότερα, αφού δημιούργησε τον υπολογιστή, με τη βοήθεια του Σντουπτρ έφτιαξε το διαδίκτυο, το οποίο και παρέδωσε στους ανθρώπους όταν το βαρέθηκε, να το συντηρούν. Φήμες λένε πως έφτιαξε έναν πρώιμο server που τον ονόμασε google και τον οποίο παρέδωσε σε κάποια εταιρία ως δώρο, όταν δεν το χρειαζόταν πια.

ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στα 11 του έφτιαξε μια σχολή (Το Χόγκουαρτς) στην οποία και όρισε διευθυντή κάποιον Ντάμπλντορ και επειδή του άρεσε το δημιούργημά του, του έδωσε το 1/1,000,000,000,000,000 της δύναμής του. Τον ίδιο χρόνο, όταν πειραματιζόταν μαζί με τον Σντουπτρ στα μαθηματικά, κατάφεραν να κυκλώσουν το τετράγωνο, καθώς και να δημιουργήσουν ένα κλειστό δίγωνο. Τότε για ένα διάστημα χάθηκε με τον φίλο του για κάμποσο καιρό, καθώς ο Σντουπτρ ήθελε να ακολουθήσει την καριέρα του για λίγο και να πάρει αρκετά βραβεία, ενώ ο ίδιος προτιμούσε να έχει την ησυχία του.

Τα επόμενα 3 χρόνια τα πέρασε με τη σύζυγό του. Ωστόσο η μοίρα του τα έφερε άσχημα, όταν η γοργόνα έμαθε πως πέθανε ο αδερφός της και αυτοκτόνησε. Έπεσε σε κατάθλιψη, αλλά όσες φορές κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς οι σφαίρες έσπαγαν απάνω του, το σώμα του έκοβε τα ξυράφια… κ.λπ. Ένα μεγάλο κύμα θαυμαστών του τότε έπεσε σε κατάθλιψη συμπάσχοντας και δημιούργησαν μια οργάνωση, την «Είμαι δυστυχισμένος» ( η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε «Είμαι» για συντομία, αργότερα, μετά από κάποια χρόνια «ήμουν» και αργότερα λόγο την επίδραση της Αγγλικής γλώσσας και πολιτισμού, «Emo»). Έτσι στράφηκε στην τέχνη για να ξεχαστεί. Πήγε στην πόλη Γκουέρνικα και εκεί ζωγράφισε τον Πικάσο. Έπειτα στράφηκε στη μουσική και αφού συνέθεσε αρκετά συγκροτήματα, που έπαιζαν αποκλειστικά δικά του τραγούδια (Scorpions, Pink Floyd, Metallica, Paradise Lost και άλλα πολλά) έφτιαξε πολλά τραγούδια με τον μετρονόμο να φτάνει και τα 1.265.365 bpm και έκαψε 1.256 κιθάρες παίζοντάς τα.

Στα 15 του, αποφάσισε να αφοσιωθεί στο είδος μουσικής που του άρεσε περισσότερο (δίνοντάς του το πρώτο μισό από το όνομά του), τη μουσική Goth. Διέπρεψε στο μουσικό αυτό ρεύμα, αλλά από ένα σημείο και πέρα, επειδή βαριόταν αφόρητα να συνεχίσει άφησε αρκετούς αντιπροσώπους του να συνεχίσουν τη μουσική του και κίνησε για άλλα…

Στα 16 του, έχασε την Ατλαντίδα και στενοχωρήθηκε γι’ αυτό. Ωστόσο συνάντησε την δεύτερη γυναίκα του, τη Ζήνα, με την οποία και έκανε άλλα δύο παιδιά: τον Ηρακλή και τον Μούση. Τα τρία του παιδιά όμως μάλωναν συνέχεια κι έτσι αναγκάστηκε να τα στείλει σε ξεχωριστά μέρη, να χαράξουν μόνα τους τη μοίρα τους, μαθαίνοντάς τους φυσικά τα μυστικά της επιβίωσης. Εκείνη την περίοδο, όμως έκανε άστατη ζωή και μέσα από αρκετά one night stand έκανε κάποια παιδιά, όπως ο Χαλκ, ο Σούπερμαν, τη λεγεώνα των υπερηρώων (εντάξει έκανε αρκετά one night stand), τον Γούλβεριν κ.α. για των οποίων, όμως, τη διατροφή και ανατροφή φρόντισε προσωπικά.

ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στα 18 ανάγκασε τον Johnny να γίνει περιπατητής και ίδρυσε το Hollywood.

Μέχρι τα 22 του, είχε ήδη καταφέρει να αδυνατίσει τον βούδα (κυνηγώντας τον) και σε μια μονομαχία στο ΕΛ Πράσο νίκησε τον καλό, τον κακό, τον άσχημο, τους Ντάλτον, τον βρώμικο Χάρρυ και τον Λούκι Λουκ με άσφαιρα, καθώς και ξέκανε όλους τους παίχτες των WWE, RAW κ.λπ. με το ένα χέρι πίσω από την πλάτη του δεμένο (φήμες λένε πως έθαψε με τα χέρια του τον Undertaker).

Στα 23 του, σε μια διαμάχη που είχε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του έριξε γροθιά στη μύτη (με εμφανή αποτελέσματα).

Όταν έκλισε τα 25, Τρόμαξε τον Michael Jackson (από τότε άλλαξε χρώμα) και έκανε τον Τζόκερ να κλάψει.

Στα 26 του κάνοντας εξάσκηση στο σημάδι, πέταξε έναν βόλο (από την Ελλάδα), αλλά αστόχησε και κατά λάθος, πέτυχε τον Πρόεδρο Κένεντι (στην Αμερική).

Στα 28 του εξαφάνισε τον Χουντίνι και τον Κόπερφιλντ.

Στα 29 του εξολόθρευσε τον εξολοθρευτή.

Στα 31 του μόλυνε τον καρκίνο και γκαντέμιασε τον Μητσοτάκη.

Στα 32 του ξανασυναντήθηκε με τον Σντουπτρ, και μαζί με κάποιους άλλους παλιούς γνωστούς, διέπρεψαν στους μουσικούς κύκλους και έπειτα διέλυσαν το συγκρότημά τους (όλα αυτά σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα)

Μέχρι τα 35 του είχε βουλώσει το ηφαίστειο Βεζούβιος με φελλό και έβαλε σε τάξη τις τεκτονικές πλάκες. Επιπλέον γνώρισε προσωπικά τον Αρκά και έκανε τα Ημισκούμπρια ολόκληρα.

Μέχρι σήμερα συνεχίζει τα κατορθώματά του, έχοντας, πια, γυρίσει στο πρώτο του δημιούργημα, το google, το οποίο και βρήκε καλύτερο απ’ ότι το άφησε…

12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ GOTHNOWE

1. Βρήκε γωνία στον κύκλο.

2. Κλείδωσε ένα συρτάρι και πρόλαβε να βάλει και το κλειδί μέσα.

3. Τρέχοντας γύρο από έναν στύλο κατάφερε να πιάσει την πλάτη του.

4. Έλυσε το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης.

5. Τελείωσε τον αργαλειό της Πηνελόπης.

6. Ανέστησε τη μικρή Αννούλα.

7. Έπιασε το Road Runner.

8. Ξεγέλασε τον Chuck Noris στο τάβλι.

9. Καθάρισε 2 τόνους ρύζι με γάντια του μποξ.

10. Καθάρισε το Καραϊσκάκη με μπατονέτα.

11. Βρήκε τη Νικολούλη.

12. Έμαθε ποιος είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ GOTHNOWE

1. Κατέρριψε τους Myth Busters.

2. Διέφθειρε τους Αδιάφθορους.

3. Δημιουργεί εφιάλτες στον Freddy Krueger.

4. Λέει στα ρολόγια τι ώρα να δείξουν.

5. Βγάζει πολλά λεφτά χωρίς σέσουλα.

6. Κάνει τα ετερώνυμα να απωθούνται.

7. Η σκιά του πυροβολεί πιο γρήγορα από το Λούκι Λουκ, και ο ίδιος από τη σκιά του.

8. Κάνει Ματ στο σκάκι μόνο με το βασιλιά.

9. Καταλαβαίνει τη Μενεγάκη!

10. Κοιτάει τις κορύνες στο μπόουλινγκ και κάνει στράηκ.

11. Πήρε μέρος σε διαδικτυακό παιχνίδι ναυμαχίας και βύθισε το server.

12. Κάποτε για να ξαποστάσει στηρίχτηκε στον Πύργο της Πίζας.

13. Μanagάρει τον Ψινάκη.

14. Νίκησε τον Μπρους Λι και τον Τζάκι Τσαν, Με το μικρό του δάχτυλο μόνο ελεύθερο (κι όλα αυτά με την πλάτη γυρισμένη)

15. Έκανε μια ευθεία παράλληλη.

16. Ξέρει που τελειώνει μια ημιευθεία.

17. Τα κάνει όλα χωρίς να τον λένε Λόλα.

18. Τα κάνει όλα και πριν τις 2.

19. Τρώει λιοντάρια (ζωντανά)

20. Κάνει παραγγελίες στον Κοεμτζή και χορεύει ζεϊμπέκικο δίπλα στον Σφακιανάκη.

21. Ξέρει που πήγαν οι αληθινοί άντρες.

22. Μιλάει όταν καπνίζει ο Λουλάς.

23. Δημιούργησε το Matrix και νίκησε το Nio.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ GOTHNOWE

«Γιε μου σ’ ευχαριστώ που με έβγαλες πολλές φορές από δύσκολη θέση»: Θεός

«Δεν σε βλέπω, καλά, έχεις κάτι?» Όμηρος

«Μου έχεις κάνει τη ζωή κόλαση, πια»: Διάβολος

«Yo»: 50 cent

«Ερχόμαστε»: βουνό και Μωάμεθ

«Πώς το έκανες αυτό? Δείξε μου σε παρακαλώ!»: Θεός όταν ο Gothnowe έφτιαξε το νετ.


Συντάχθηκε από: Φίλιππος

GOTHNOWE - ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γεννήθηκε κάπου στον 7ο αιώνα π.Χ. στο Hotel California, κοντά στον Α123Ι56 (τον μεγαλύτερο ήλιο του τότε σύμπαντος) με μητέρα την Αφροδίτη (από εκείνη πήρε την ομορφιά του) και πατέρα έναν μουσάτο τύπο που όλοι του έλεγαν: «Ουάου! Είσαι Θεός» και το εννοούσαν. Όταν γεννήθηκε είπε στον πατέρα του: «Θα σε ξεπεράσω!» κι έτσι κι έκανε. Ο πατέρας του, του έδειξε πώς να φτιάχνει έναν κόσμο σε 7 ημέρες (με παράδειγμα φυσικά), αλλά εκείνος κατάφερε στην ηλικία των 5 μηνών να φτιάξει 7 κόσμους σε μία ημέρα.

Όταν έγινε ενός έτους, έφτιαξε 12 μαριονέτες για να παίζει. Τις ονόμασε: Δία, Ποσειδώνα… κ.λπ. και για να μη νοιώθουν μοναξιά έφτιαξε και κάποιους υπηρέτες με λιγότερο μεράκι, βέβαια.

Έναν χρόνο αργότερα γνώρισε τον αντίζηλο του πατέρα του, ο οποίος μάλλον ήταν καταζητούμενος, καθώς είχε πολλά ονόματα (Σατανάς, Μουσταφερής, Lucifer κ.α.) και τον ανάγκασε να κάνουν μια συμφωνία στην οποία ο Διάβολος έβγαινε χαμένος καθώς πούλησε την ψυχή του στον Gothnowe έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει το ξενοδοχείο: «Η Κόλαση» το οποίο και έγινε πολυσύχναστο μέρος. Ωστόσο πήγε με τη γυναίκα του τη Lilith και του έδωσε τα περίφημα κέρατά του.

Σε ηλικία 5 χρόνων, ενώ έπαιζε με τα σπίρτα του πατέρα του τα έριξε κατά λάθος σε μια περιοχή ανάμεσα στα Σόδομα και τα Γόμορρα, αλλά πρόλαβε να προειδοποιήσει μόνον έναν πριν ξεσπάσει πυρκαγιά. Ο πατέρας του όμως, έχοντας κάνει αρκετά λάθη, είχε αρχίσει να χάνει την αξιοπιστία του. Έτσι για να τον βοηθήσει έστειλε στη Γη, έναν φίλο που τον είχε σαν αδελφό (εν ονόματι Χρήστο) αλλά επειδή ήταν ακόμη μικρός έκανε μερικά λάθη στην ορθογραφία του ονόματος. Τον φίλο του αυτόν όμως δεν τον δέχτηκαν όλοι και όταν τον σταύρωσαν και τον έστειλαν σπίτι του είπε: «Εγώ δεν ξαναπατάω εκεί! Είναι όλοι τους τρελοί!»

Έναν χρόνο μετά, έφτιαξε έναν πρόχειρο αναπτήρα και, αφού τον συνέδεσε με ένα πρόχειρο πηνίο (του οποίου τη σύνθεση έδειξε αργότερα σε έναν φίλο που άκουγε στο όνομα Τέσλα) με τάση 1.000.000.000 Βολτ, δημιούργησε το γνωστό σε όλους μας light saber. Επίσης, αφού χρησιμοποίησε μια οδοντογλυφίδα την έχωσε σε έναν βράχο και την ξέχασε εκεί. Όταν γύρισε να την πάρει δεν τη βρήκε και του είπαν πως την είχε πάρει κάποιος Αρθούρος. Τον πείραξε μεν, αλλά δεν θέλησε να το κάνει θέμα.

Στα 7 του, παίζοντας με τρία μαγνητάκια του ψυγείου του, τα πέταξε σε έναν πλανήτη εκεί κοντά και όταν προσγειώθηκαν σχημάτισαν ένα παράξενο τρίγωνο, που του άρεσε και το ονόμασε τρίγωνο των Βερμούδων (καθώς του θύμιζε ένα σχέδιο σε ένα παλιό του παντελόνι). Τον ίδιο χρόνο κατέβηκε στη Γη και έγινε κολλητλάρι με κάποιν Σταλόνε, αλλά όταν τσακωθήκαν για ένα διάστημα τον έφτυσε προσβλητικά. Η πράξη αυτή ονομάστηκε «το πρώτο φλέμα».

Στα επόμενα δύο χρόνια έκανε πολλές γνωριμίες. Γνώρισε τον Αϊνστάιν, τον Ναπολέοντα (από τον οποίο όμως έχασε μια φορά στο Stratego), μα πάνω απ’ όλα έγινε φίλος με ένα εξίσου σημαντικό ον: τον Παντοδύναμο Σντουπτρ, των οποίων η φιλία και κρατάει ακόμα. Μαζί έπαιζαν σκοποβολή, σημαδεύοντας με χαλίκια τη σελήνη (εξ ου και οι κρατήρες. Ο Σντουπτρ τον γνώρισε στους υπόλοιπους Ελ, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαρά και τον μύησαν στην τότε θρησκεία τους (τον θεό Αυνάν). Τότε γνώρισε και την πρώτη του γυναίκα, την αδερφή του Αλέξανδρου του Μέγα, η οποία ήταν γοργόνα, και με την οποία έκανε τον πρώτο του γιο, τον (Μ)Πέογουλφ. Αργότερα, αφού δημιούργησε τον υπολογιστή, με τη βοήθεια του Σντουπτρ έφτιαξε το διαδίκτυο, το οποίο και παρέδωσε στους ανθρώπους όταν το βαρέθηκε, να το συντηρούν. Φήμες λένε πως έφτιαξε έναν πρώιμο server που τον ονόμασε google και τον οποίο παρέδωσε σε κάποια εταιρία ως δώρο, όταν δεν το χρειαζόταν πια.

ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στα 11 του έφτιαξε μια σχολή (Το Χόγκουαρτς) στην οποία και όρισε διευθυντή κάποιον Ντάμπλντορ και επειδή του άρεσε το δημιούργημά του, του έδωσε το 1/1,000,000,000,000,000 της δύναμής του. Τον ίδιο χρόνο, όταν πειραματιζόταν μαζί με τον Σντουπτρ στα μαθηματικά, κατάφεραν να κυκλώσουν το τετράγωνο, καθώς και να δημιουργήσουν ένα κλειστό δίγωνο. Τότε για ένα διάστημα χάθηκε με τον φίλο του για κάμποσο καιρό, καθώς ο Σντουπτρ ήθελε να ακολουθήσει την καριέρα του για λίγο και να πάρει αρκετά βραβεία, ενώ ο ίδιος προτιμούσε να έχει την ησυχία του.

Τα επόμενα 3 χρόνια τα πέρασε με τη σύζυγό του. Ωστόσο η μοίρα του τα έφερε άσχημα, όταν η γοργόνα έμαθε πως πέθανε ο αδερφός της και αυτοκτόνησε. Έπεσε σε κατάθλιψη, αλλά όσες φορές κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς οι σφαίρες έσπαγαν απάνω του, το σώμα του έκοβε τα ξυράφια… κ.λπ. Ένα μεγάλο κύμα θαυμαστών του τότε έπεσε σε κατάθλιψη συμπάσχοντας και δημιούργησαν μια οργάνωση, την «Είμαι δυστυχισμένος» ( η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε «Είμαι» για συντομία, αργότερα, μετά από κάποια χρόνια «ήμουν» και αργότερα λόγο την επίδραση της Αγγλικής γλώσσας και πολιτισμού, «Emo»). Έτσι στράφηκε στην τέχνη για να ξεχαστεί. Πήγε στην πόλη Γκουέρνικα και εκεί ζωγράφισε τον Πικάσο. Έπειτα στράφηκε στη μουσική και αφού συνέθεσε αρκετά συγκροτήματα, που έπαιζαν αποκλειστικά δικά του τραγούδια (Scorpions, Pink Floyd, Metallica, Paradise Lost και άλλα πολλά) έφτιαξε πολλά τραγούδια με τον μετρονόμο να φτάνει και τα 1.265.365 bpm και έκαψε 1.256 κιθάρες παίζοντάς τα.

Στα 15 του, αποφάσισε να αφοσιωθεί στο είδος μουσικής που του άρεσε περισσότερο (δίνοντάς του το πρώτο μισό από το όνομά του), τη μουσική Goth. Διέπρεψε στο μουσικό αυτό ρεύμα, αλλά από ένα σημείο και πέρα, επειδή βαριόταν αφόρητα να συνεχίσει άφησε αρκετούς αντιπροσώπους του να συνεχίσουν τη μουσική του και κίνησε για άλλα…

Στα 16 του, έχασε την Ατλαντίδα και στενοχωρήθηκε γι’ αυτό. Ωστόσο συνάντησε την δεύτερη γυναίκα του, τη Ζήνα, με την οποία και έκανε άλλα δύο παιδιά: τον Ηρακλή και τον Μούση. Τα τρία του παιδιά όμως μάλωναν συνέχεια κι έτσι αναγκάστηκε να τα στείλει σε ξεχωριστά μέρη, να χαράξουν μόνα τους τη μοίρα τους, μαθαίνοντάς τους φυσικά τα μυστικά της επιβίωσης. Εκείνη την περίοδο, όμως έκανε άστατη ζωή και μέσα από αρκετά one night stand έκανε κάποια παιδιά, όπως ο Χαλκ, ο Σούπερμαν, τη λεγεώνα των υπερηρώων (εντάξει έκανε αρκετά one night stand), τον Γούλβεριν κ.α. για των οποίων, όμως, τη διατροφή και ανατροφή φρόντισε προσωπικά.

ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στα 18 ανάγκασε τον Johnny να γίνει περιπατητής και ίδρυσε το Hollywood.

Μέχρι τα 22 του, είχε ήδη καταφέρει να αδυνατίσει τον βούδα (κυνηγώντας τον) και σε μια μονομαχία στο ΕΛ Πράσο νίκησε τον καλό, τον κακό, τον άσχημο, τους Ντάλτον, τον βρώμικο Χάρρυ και τον Λούκι Λουκ με άσφαιρα, καθώς και ξέκανε όλους τους παίχτες των WWE, RAW κ.λπ. με το ένα χέρι πίσω από την πλάτη του δεμένο (φήμες λένε πως έθαψε με τα χέρια του τον Undertaker).

Στα 23 του, σε μια διαμάχη που είχε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του έριξε γροθιά στη μύτη (με εμφανή αποτελέσματα).

Όταν έκλισε τα 25, Τρόμαξε τον Michael Jackson (από τότε άλλαξε χρώμα) και έκανε τον Τζόκερ να κλάψει.

Στα 26 του κάνοντας εξάσκηση στο σημάδι, πέταξε έναν βόλο (από την Ελλάδα), αλλά αστόχησε και κατά λάθος, πέτυχε τον Πρόεδρο Κένεντι (στην Αμερική).

Στα 28 του εξαφάνισε τον Χουντίνι και τον Κόπερφιλντ.

Στα 29 του εξολόθρευσε τον εξολοθρευτή.

Στα 31 του μόλυνε τον καρκίνο και γκαντέμιασε τον Μητσοτάκη.

Στα 32 του ξανασυναντήθηκε με τον Σντουπτρ, και μαζί με κάποιους άλλους παλιούς γνωστούς, διέπρεψαν στους μουσικούς κύκλους και έπειτα διέλυσαν το συγκρότημά τους (όλα αυτά σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα)

Μέχρι τα 35 του είχε βουλώσει το ηφαίστειο Βεζούβιος με φελλό και έβαλε σε τάξη τις τεκτονικές πλάκες. Επιπλέον γνώρισε προσωπικά τον Αρκά και έκανε τα Ημισκούμπρια ολόκληρα.

Μέχρι σήμερα συνεχίζει τα κατορθώματά του, έχοντας, πια, γυρίσει στο πρώτο του δημιούργημα, το google, το οποίο και βρήκε καλύτερο απ’ ότι το άφησε…

12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ GOTHNOWE

1. Βρήκε γωνία στον κύκλο.

2. Κλείδωσε ένα συρτάρι και πρόλαβε να βάλει και το κλειδί μέσα.

3. Τρέχοντας γύρο από έναν στύλο κατάφερε να πιάσει την πλάτη του.

4. Έλυσε το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης.

5. Τελείωσε τον αργαλειό της Πηνελόπης.

6. Ανέστησε τη μικρή Αννούλα.

7. Έπιασε το Road Runner.

8. Ξεγέλασε τον Chuck Noris στο τάβλι.

9. Καθάρισε 2 τόνους ρύζι με γάντια του μποξ.

10. Καθάρισε το Καραϊσκάκη με μπατονέτα.

11. Βρήκε τη Νικολούλη.

12. Έμαθε ποιος είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ GOTHNOWE

1. Κατέρριψε τους Myth Busters.

2. Διέφθειρε τους Αδιάφθορους.

3. Δημιουργεί εφιάλτες στον Freddy Krueger.

4. Λέει στα ρολόγια τι ώρα να δείξουν.

5. Βγάζει πολλά λεφτά χωρίς σέσουλα.

6. Κάνει τα ετερώνυμα να απωθούνται.

7. Η σκιά του πυροβολεί πιο γρήγορα από το Λούκι Λουκ, και ο ίδιος από τη σκιά του.

8. Κάνει Ματ στο σκάκι μόνο με το βασιλιά.

9. Καταλαβαίνει τη Μενεγάκη!

10. Κοιτάει τις κορύνες στο μπόουλινγκ και κάνει στράηκ.

11. Πήρε μέρος σε διαδικτυακό παιχνίδι ναυμαχίας και βύθισε το server.

12. Κάποτε για να ξαποστάσει στηρίχτηκε στον Πύργο της Πίζας.

13. Μanagάρει τον Ψινάκη.

14. Νίκησε τον Μπρους Λι και τον Τζάκι Τσαν, Με το μικρό του δάχτυλο μόνο ελεύθερο (κι όλα αυτά με την πλάτη γυρισμένη)

15. Έκανε μια ευθεία παράλληλη.

16. Ξέρει που τελειώνει μια ημιευθεία.

17. Τα κάνει όλα χωρίς να τον λένε Λόλα.

18. Τα κάνει όλα και πριν τις 2.

19. Τρώει λιοντάρια (ζωντανά)

20. Κάνει παραγγελίες στον Κοεμτζή και χορεύει ζεϊμπέκικο δίπλα στον Σφακιανάκη.

21. Ξέρει που πήγαν οι αληθινοί άντρες.

22. Μιλάει όταν καπνίζει ο Λουλάς.

23. Δημιούργησε το Matrix και νίκησε το Nio.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ GOTHNOWE

«Γιε μου σ’ ευχαριστώ που με έβγαλες πολλές φορές από δύσκολη θέση»: Θεός

«Δεν σε βλέπω, καλά, έχεις κάτι?» Όμηρος

«Μου έχεις κάνει τη ζωή κόλαση, πια»: Διάβολος

«Yo»: 50 cent

«Ερχόμαστε»: βουνό και Μωάμεθ

«Πώς το έκανες αυτό? Δείξε μου σε παρακαλώ!»: Θεός όταν ο Gothnowe έφτιαξε το νετ.


Συντάχθηκε από: Φίλιππος

Read more...
Ανώνυμος –   – (4 Οκτωβρίου 2009 στις 6:58 π.μ.)  

Νομίζω οτι στον Gothnowe πρέπει άμεσα να αφιερωθεί λήμμα της Φρικηπαίδειας καθ'οτι πληροι ολα τα στανταρτς (το μονο που λειπει ειναι αποφθευμα του Οσκαρ Ουαηλντ);

Andy  – (5 Οκτωβρίου 2009 στις 1:40 μ.μ.)  

Ξέχασες να αναφέρεις ότι ήταν ο πρώτος που:

α) Κατάφερε να μυρίζει τα πόδια του μόλις έβγαλε τα παπούτσια του για 3 συνεχόμενες μέρες χωρίς να πάει προς νερού του

β) ήταν ο πρώτος που κατάφερε να νικήσει αυτόν τον αναθεματισμένο τον Ντρούπι και μάλιστα χωρίς την βοήθεια του Λύκου μόνο και μόνο για να πάρει ένα φιλάκι από την τύπισα που πεζει στην σειρα

γ) κατάφερε να πιάσει το περιστέρι πριν παραδόσει το γράμμα στο ομόνυμο παιδικό ( Stop The Pegion"

Κατακαμμένος Ρούμελης  – (6 Οκτωβρίου 2009 στις 5:44 π.μ.)  

Δεν θα μου πείτε εσείς τι έχω και τι δεν έχω κάνει. Ως gothnowe ή αλλιώς Φίλιππος, επιτρέψτε μου να ξέρω καλύτερα. (Και όχι. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να πιάσω το περιστέρι. Μπουχού...)
:)

Bbs  – (10 Ιουνίου 2010 στις 5:44 π.μ.)  

Κατάφερε, μπροστά στα μάτια του Λαβουαζιέ, να χρησιμοποιήσει 5 άτομα στα αντιδρώντα και να βγάλει 8 άτομα στα προϊόντα.
Διατύπωσε την Αρχή Μη Διατήρησης της Ενέργειας και την εφάρμοσε επιτυχώς.
Πήγε, στον Αλμπένιθ και τον Τάρρεγκα, φύσηξε από την τρύπα μιας κλασσικής κιθάρας και έβγαλε έξι νότες που σχημάτισαν την Ξι Πίεση Φαλτσόρε συγχορδία.

Δημοσίευση σχολίου

Μιλήστε μας, μην ντρέπεστε



  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP